Yes! Välkommen stillhet och ro…

Stress kan innebära så otroligt mycket. Ibland kan vi känna det tydligt, konkret och fysiskt som ett bultande hjärta, tryck över bröstet, kliande ögon eller en krånglig mage. Ibland kryper det på mer subtilt, vi blir lite klumpigare, argare, tröttare & börjar glömma bort eller blanda ihop saker..

Jodå, jag har själv varit där och hamnar tillbaka där lite då och då. Axlarna åker upp till öronen och tankarna far runt i huvudet som ett snabbtåg. Tut. Tut. Samma gamla vanliga tankar maler på..blandat med lite nya fårhagor såklart, men mest de gamla vanliga tankarna…

Yogan har varit min räddning i många år. Den fysiska delen av yogan som skapar balans i min värkande kropp och sen såklart den inre, osynliga yogan som ger helande till mitt hjärta och som stannar det där rusande tåget i huvudet för en stund. För det är jag evigt tacksam.

Jag är så tacksam att det rinner över 🙂 & jag vill gärna dela med mig av lite skön, anti-stress yoga till dig under en helg då det dessutom är nymåne – vilket sägs vara ett bra tillfälle för oss som vill släppa det gamla och istället lämna plats och börja tänka lite nya tankar. Helgen (3-4/7) är dessutom förlagd på det ljuvliga Asia Spa i Varberg! Så utöver yogan med mig, kan du hänge dig till vattnets helande krafter inne i spa-delen, eller lugnt tanka energi i något av de speciella meditationsrummen. På kvällen äter vi en god trerätters middag tillsammas & sover sedan gott på hotellet. Morgonen efter börjar med lite mjuk yoga och efter frukosten kan du stanna en stund i spa-delen igen eller bege dig hemåt fylld med härliga uppleverlser.

Sista dagen för anmälan är egentligen redan passerad, men vi har några platser kvar och det skulle vara härligt om just DU ville följa med! Läs mer här & boka dig senast 16/6!

Andas in, andas ut, allt kommer att bli bra..
/ Linda W