I vår shop har vi mysiga saker som vi själva gillar & använder regelbundet. Nedan listar vi bara ett urval av de produkter som finns hos oss. Titta gärna in i studion elleri vår webshop!

Yogamattor & väskor
Vi säljer mattor från Yogiraj bla i studion. Kom in och känn!

Kläder
fina kläder med Veda’s logga på direkt online!  Kolla här:https://ikshop.prstore.se/12-vedayoga

Ögonpåsar, aromaterapi å annat till shavasana/avslappning
Här på plats har vi oxå smått och gott som gör shavasana lite skönare. Mjuka ögonpåsar med lavendel från Heppa Design tex!

Teer
Vi gillar det som smakar gott oxå, i studion bjuder vi på följande teer som vi också har till försäljning: Te-favoriterna är de Ayurvediska teeerna från Maharashi Ayurveda: Vata te som värmer, smörjer och lugnar, Pitta te som lindrar, svalkar & balanserar samt Kapha te som stimulerar och värmer.

Böcker & musik
Vi tar löpande in böcker som vi rekommenderar & som ibland tar upp ett särkskilt ämne som känns aktuellt med olika författare. Vissa böcker finns här jämnt som tex Yoga Mala av Patthabi Jois, Kraften Bakom Yoga & Nadi Shodana av Petri Räisänen & Asthanga yoga – the practice journal av David Swenson.

Veda’s CD’s, med Linda Wikström
”Asthanga Yoga – en introduktion” (2015)

Guidad yogaklass genom grunderna i Asthanga vinyasa yoga. Solhälsning A & B, stående ställningar, en avslutningssekvens samt det inledande & avslutande mantrat. CD’n är tänkt som en hjälp att lättare hitta flödet/vinyasa, lära sig grundteknikerna och landa i ordningen på ställningarna. Speltid ca 60 min.

”Yoga för inre önskningar” –  slutsåld. (2013)
Guidade korta meditationer & andningsövningar, magiska mantra att lyssna och sjunga med till & guidade enklare yogaövningar. Linda Wikström har gjort denna CD tillsammans med Christina Bremer Sjödin och Per Sjödin. Den är menad som ett steg till att hitta kroppens balans och sinnets ro.

”Hatha Yoga för Nybörjare 1” – slutsåld. (2007)
 En CD med guidade enkla yogaövningar i ett lugnt tempo med skön bakgrundsmusik. Alla övningar finns beskrivna i häftet som medföljer, där du även kan läsa om övningarnas inre fördelar. Speltid ca 60 min.

”

Yoga Nidra, Andning & Rymd” –  slutsåld. (2007)

Detta är en guidad djupavslappning sk Yoga Nidra. Du blir guidad genom kroppen och den inre rymden med Lindas stämma och skön bakgrundsmusik. Speltid ca 40 min.