I vår shop har vi ekologiska saker som vi själva gillar & använder regelbundet. Nedan listar vi bara ett urval av de produkter som finns hos oss. Titta gärna in!

Ekologiska Yogakläder
Just nu gillar vi särskilt märkerna Moonchild yogawear, Be Love,YogiMe, Yogish Collcectives & Saprema om skapar vackra, supersköna kläder att både yoga och vara fin i.

Yogamattor & väskor
Vi tycker bäst om ekologiska yogamattor och mattor som håller läänge (det blir oxå miljövänligt) och har därför finfina mattor från Manduka. Vi har även väskor till mattorna, rengöring & sköna övermattor.

Ögonpåsar, aromaterapi å annat till shavasana/avslappning
Här har vi oxå smått och gott som gör shavasana lite skönare. Mjuka ögonpåsar med lavendel från Heppa Design, aromaterapioljor från Rock your world (NYA!) och Vedalila.

Vindspel/meditationsinstrument
Vi har länge länge använt Koshi Chimes som sköna klanger på avslappningen. (Ända sedan innan de bytte namn från Shanti Chimes) De kommer i 4 olika klanger som representerar 4 element. Fina att hänga så det spelar i vinden ,eller lätt snurra på så att klangerna skapas & skapar ljuv musik. Vill du lyssna på hur de låter?

Teer
Vi gillar det som smakar gott oxå. Te-favoriterna är de Ayurvediska teeerna från Maharashi Ayurveda: Vata te som värmer, smörjer och lugnar, Pitta te som lindrar, svalkar & balanserar samt Kapha te som stimulerar och värmer. Vi brukar oxå ha Maharashi’s Kvinno-te & Peace of Mind, mums!

Böcker & musik
Vi tar löpande in böcker som vi rekommenderar & som ibland tar upp ett särkskilt ämne som känns aktuellt med olika författare. Vissa böcker finns här jämnt som tex Yoga Mala av Patthabi Jois, Kraften Bakom Yoga & Nadi Shodana av Petri Räisänen & Asthanga yoga – the practice journal av David Swenson.

Veda’s CD’s, med Linda Wikström
”Asthanga Yoga – en introduktion” (2015)

Guidad yogaklass genom grunderna i Asthanga vinyasa yoga. Solhälsning A & B, stående ställningar, en avslutningssekvens samt det inledande & avslutande mantrat. CD’n är tänkt som en hjälp att lättare hitta flödet/vinyasa, lära sig grundteknikerna och landa i ordningen på ställningarna. Speltid ca 60 min.

”Yoga för inre önskningar” – för tillfället slutsåld. (2013)
Guidade korta meditationer & andningsövningar, magiska mantra att lyssna och sjunga med till & guidade enklare yogaövningar. Linda Wikström har gjort denna CD tillsammans med Christina Bremer Sjödin och Per Sjödin. Den är menad som ett steg till att hitta kroppens balans och sinnets ro. Med finns oxå ett speciellt mantra för dig som vill bli gravid och dig som är gravid. Framförallt vill vi att övningarna i denna CD ska hjälpa dig att hitta tillbaka till din inre lycka och tillit.

”Hatha Yoga för Nybörjare 1” – för tillfället slutsåld. (2007)
 En CD med guidade enkla yogaövningar i ett lugnt tempo med skön bakgrundsmusik. Alla övningar finns beskrivna i häftet som medföljer, där du även kan läsa om övningarnas inre fördelar. Speltid ca 60 min.

”

Yoga Nidra, Andning & Rymd” – för tillfället slutsåld. (2007)

Detta är en guidad djupavslappning sk Yoga Nidra. Du blir guidad genom kroppen och den inre rymden med Lindas stämma och skön bakgrundsmusik. Spetid ca 40 min.