Yoga & Spa


Välkommen till ett miniretreat på Asia Spa & Varbergs stadshotell i Varberg med Linda Wikström. Söndag 3 juli till måndag 4 juli.

Asia Spa känns som en helt egen värld, där ledorden ”stillhet & harmoni”genomsyrar allt. Själva spa-delen inbjuder till tystnad, inre reflektion & med yogan med Linda Wikström som komplement blir det här två sköna dagar att minnas.
Det är nymåne under denna helg, vilket är en tid då vi naturligt kan känna oss tunga och trötta. Traditionellt är detta då en bra period att starta nya rutiner & nya sköna vanor. Häng med så laddar vi oss med ny mjuk energi inför den fortsatta sommaren och resten av året!

Pris: 1995:-
Detta ingår i priset: spa-vistelse, morgonrock & tofflor (som du får behålla), övernattning i del av dubbelrum, yoga med Linda & en fantastisk 3-rätters middag på hotellet.
Tillkommer gör: resan, lunch & dryck till middagen.
Ev massagebehandling bokas direkt till Asia Spa på tel: 0340-690108 eller mail till: bokning@varbergsstadshotell.com. Din behandling ingår ej i priset.
Hör gärna av dig om du vill samåka så blir resan oxå roligare. Vill du hellre övernatta i enkelrum kan du göra det mot ett tillägg på 300:- ange detta isåfall per mail till linda@vedayoga.se vid bokning.

Schema för mini retreatet:
Söndag 3 juli
09.45 Samling på Asia Spa i Varberg
10-12.30 Yoga, andning & meditation med Linda Wikström
12.30-14 Tid för lunch (ej inkluderad) & promenad i Varberg
14.00 incheckning, del i dubbelrum
14.30 spa genomgång
14.40-19.00 tid för spavistelse med bastu, bad, meditations-, terap-i & vilorum. Du kan oxå boka behandling (ej inkluderad)
19.30 Trerätters middag
21.30-22.00 te & meditation

Måndag 4 juli
06.30-08.00 yoga, andning & meditation med Linda Wikström
08.30-09.30  frukost
10.00-12.00 spa
12.00 utcheckning & hemresa

Meddela om du har någon allergi eller önskar ngn specialkost (vegetarisk mat, glutenfri, laktosfri tex)

Anmälan & betalning
Sista anmläningsdagen är passerad. Ev kan sen anmälan göras: maila linda@vedayoga.se

Medtag: badkläder, yogakläder, yogamatta, kläder till middagen & kanske oxå favoritboken.

Om yogan med Linda Wikström
Linda guidar dig enligt Ashtanga vinyasa yogans tradition med flödande, energigivande ställningar. Vi gör oxå andningsövningar & meditation för att balansera nymånens nedåtgående, lite tunga energi. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta, bara din närvaro och nyfikenhet  behövs:)

Varbergs Asia Spa
Du kan själv välja hur du vill spendera din tid i Asia Spa. I en varm bastu, i de sköna poolerna, eller kanske i stilla meditation inne i ”meditationstempelrummet”? Med ljusterapi i det helt vita rummet, eller i det helt mörklagda rummet på en varm vattensäng & skön musik i lurarna? Det finns oxå rum där du kan sitta i en hängmatta och läsa, vara i tystnad och bara vila.. När du checkar in får du en morgonrock & ett par tofflor som kommer bli din klädsel under denna vistelse (och badkläder förstås). Du kan oxå välja att boka en eller flera kropps- eller ansiktsbehandlingar av deras duktiga terapeuter (ev ovan hur du bokar).

Asia Spa ligger högst upp i hotellet Varbergs Stadshotell, med spektakulär utsikt över havet och småstadsidyllen Varberg, i hjärtat av Halland. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier. Med sköna kurbad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en 2300 kvm helt egen värld för välbefinnande och njutning. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären.

Inne på Asia Spa börjar du din resa med en japansk tvagningsritual. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig, tvätta dig med cirklande rörelser och vänd tankarna inåt. Ge dig själv tid att reflektera.

Boka event