Vi önskar såklart att DU ska hitta inspiration till din practice. Så att den blir av. Igen och igen. Så att yogamattan välkomnar dig med värme och inte med krav. Att yoga regelbundet flera gånger i veckan eller lite varje dag, ett endaste medvetet andetag på mattan eller en längre stund, oavsett: din tid på mattan ger dig verkliga & djupa effekter i ditt liv.
Att stanna upp. Att ge sig själv tid att landa. Regelbundet.
Släppa detaljerna, andas och bara göra. Va inte orolig för att göra fel, känns det bra och skönt så är det rätt för dig.
Onlineyoga kan vara ett alternativ för dig som vill yoga mer lättillgängligt, när och var du vill!

ONLINEYOGAGRUPP SOMMAR
Välkommen till vår onlineyoga. På egen hand kan du i lugn och ro utforska och bekanta dig med hur yoga kan öka din rörlighet, ge dig bättre kontakt med kroppens olika delar. Genom yoga får du en skön stretch genom muskler och bindväv och tips på hur djupare andning kan påverka din sinnesstämning & stressnivå. I onlinegruppen ingår:
19 Förinspelade yogaklasser 10-75 min med olika tema & intensitet: Yoga stillhet, Yoga stretch, Yoga styrka & Yoga flow. Dessa klasser kan du titta på när & hur mycket du vill under ditt medlemskap.
MER INFO OM SOMMARENS ONLINEGRUPP KOMMER INOM KORT…