Yoga med oss i sommar

Härliga yogamöjligheter i sommar 🙂

Sommarkort dropin yoga: 30 maj till 8 juli
Yoga hur mycket du vill på alla våra 53 yogaklasser för endast 1195:- eller använd ditt 5-kort, 10-kort & halvårskort som vanligt såklart.  Spana in schemat här.

Sommarkurs: 27 juni till 1 juli.
Fördjupa din yoga med en kurs måndag tom fredag kl 07.00-11.30. Du kan också välja att komma 1,2, 3 eller 4 dagar. Vi yogar, äter frukost (ingår), ljudar mantra, andas, pratar filosofi/yogateknik & slappnar av. En vecka som ger dig en ordentlig skjuts in i din egenyoga. Pris: 1895:- för hela veckan eller 400:-/dag. Du behöver inga förkunskaper för att delta.  Läs mer om sommarkursen här.

Mini-retreat: yoga & spa 3 till 4 juli.
Smit iväg på ett miniretreat till Asia Spa i Varberg, en övernattning söndag till måndag. Vi laddar oss med ny, mjuk energi genom yoga och med egentid i Asia Spa’s underbara spaavdelning. Söndagskvällen avslutas med en trerätters middag, innan vi somnar gott och njuter av mer yoga & god frukost på måndag morgon. Pris: 1995:- inkluderar yoga, spa, morgonrock, tofflor (att ta med hem), övernattning del i dubbelrum, trerättersmiddag, frukost. Tillkommer gör resan, lunch & dryck. Du behöver inga förkunskaper för att delta. Boka & läs mer här.

PS Är du nyfiken på hösten så ligger schemat för dropin yogan uppe här på hemsidan nu + höstens Ashtanga yogakurser är redo & bokningsbara.