Veda fyller 10 år på Alla hjärtans dag 14 feb

Snart är det 10 år sedan jag med darriga ben & ett bultande hjärta öppnade Vedas dörrar för Växjö’s nyfikna yogis..

Tackochlov så hittade några själar hit på direkten & så började resan..
Flera av de där allra första nyfikna själarna är faktiskt kvar! Maria, Katarina, Magnus, Göran, Lena mfl, hurraaa för er! Och nu har ju så många fler landat här. Vi har gråtit en skvätt, fnissat en massa, stått på huvet, stått på näsan 🙂 andats så fönsterna har immat igen, ljudat så att väggarna har vibrerat, slappnat av så djupt att det snarkats ljudligt.
Vi har inte bara yogat traditionellt, utan oxå otraditionellt med lite galna workshops och klasser, vi har dansat Bollywood ”crazystyle”, mediterat med Katarina Di Leva, fått akupunktur & ”cupping”, lyssnat på föreläsningar, ätit julbord & ayurvedisk mat och mycket mycket mer.

Jag är så tacksam.
Tacksam för att ni fortsätter att komma hit. Tacksam för de lärare som har varit en del av Veda och för de tre fina lärarna som nu förgyller era klasser här: Maria, Martina & Ulrika. Tacksam för att jag får fortsätta sprida yoga från mitt hjärta till ditt.
Min vision från början var att skapa en trygg plats där vi möts. Där man inte bara får ta emot yogiska tekniker utan där man oxå kommer i kontakt med sin egen VEDA, dvs sin egen KUNSKAP. En plats där du ska kunna få vila & landa, i det inre visa, i kunskapen, tacksamheten och insikten om vad vi själva, behöver behålla eller förändra för att må bra.
Jag hoppas & önskar att det är så du känner när du kommer hit.

Vi firar Veda’s 10 års dag med att erbjuda GRATIS yoagaklasser & avslutar sedan med bubbel, lite mat & mingel! Alla är välkomna! Nedan ser du schema för dagen och du bokar dig på klasserna som vanligt via bokningssidan (klicka in dig på resp klass i dropin-menyn).
PS: Boka dig i första hand på EN klass. OM det finns platser kvar samma dag så kandu boka dig på fler, så kan så många som möjligt på gratis yoga idag! Till minglet får du oxå gärna anmäla dig, så vi vet ungeför hur många som kommer 🙂

GRATIS YOGA 14 FEBRUARI SCHEMA
kl 10.00 -10.40 Solhälsningsflow med Linda – meditation i rörelse med sköna, värmande solhälsningar.
kl 11.00-11.40 Yogadans med Linda – lite smått galen yoga/dans till musik.
kl 12.00-12.40 Mysyoga med Ulrika – lugnt & stillsamt & härligt!
kl 13.00-13.40 Virya vanisnne med Maria – flödande yoga med filosofi in motion

Varmt välkommen att fira med oss!
/ Linda & crew