Att göra annorlunda..

Yoga ska vara roligt! Det är klart att den viss dos av disciplin och engagemang oxå kan behövas, men humor och glädje är verkligen viktigt. Att inte ta allting så himla allvarligt.. Att skratta lite när man ramlar omkull i en balansställning, att kunna fnissa åt sig själv när kroppen liknar (och känns) som en mänsklig knut, att hitta det där lite galna inombords som gör att man vågar sig på en ny ställning, att fejkmumla ett mantra tills det helt plötsligt har fastnat, att tillåta tankarna att hoppa tills de faktiskt tillslut stillnar…
Julen är en tid då vi har utrymme i schemat att göra lite extra roliga grejer! Passa på att komma du med 🙂

På torsdag 10 december är det dax igen för Maria att igen förklara för oss hur yoga & Nobelprisen hör ihop, eller..? Kom om du vill lära dig om dig själv & om årets pristagare. Det finns ett fåtal platser kvar!

15 december kör Linda extra ”Asthangayoga introduktion” kl 17-19. Då går hon igenom grundställningarna i Asthangayoga + får du hennes CD, som kan vara en hjälp på din fortsatta yogiska väg.

24 december – Julafton! Maria leder dig genom den bästa starten på julhelgen. Missa inte.

Ändring!
28-31 december är det ”Mellandags Ashtanga yoga” med Linda. Innehållet dessa dagar är lite förändrat! Linda kommer leda genom grundställningarna alla dagar + genom några fler positioner med lite olika inriktningar.
Måndag –  tema: framåt & bakåtböjningar.
Tisdag – tema: vridingar.
Onsdag – tema: bakåtböjningar.
Torsdag – tema: inversioner (skulderstående, huvudstående & varianter)
Alla dagar avslutas sedan med andningsövningar/pranayama & så ljudar vi lite utvalda fredsmantra för att sprida frid & välgång.

Så passa på att komma! Kanske tillochmed ta med någon hemvändande kompis eller släkting? Testa, fnissa, vila & ha kul! Vi blir glada om du kommer.

PS Missa heller inte våra dropin klasser! Vi kör härlig yoga: 22/12, 23/12, 26/12, 27/12 & 28/12. Boka dej som vanligt via vår bokningssida till både ovan event & dropin.