Yogamys

Man kan yoga på så många olika sätt & på så många olika ställen! Såklart ser vi extra mycket fram emot att yoga i vackra Portugal – dit vi nu äntligen bestämt att vårt Ashtangayoga retreat ska gå till i april! (Är du nyfiken på det kan du läsa mer här.)

Å så gillar vi ju särskilt mycket att få yoga på Veda, där doften och stämningen lockar till vila och fokus.

Hemma brukar jag (Linda) yoga i badrummet faktiskt. Mattan får precis plats mellan badkaret och handfatet och golvet är varmt så rummet blir oxå varmt efter några solhälsningar. Ibland kommer mina barn in och andas med mig eller sätter sig och tittar på. Känns väldigt mysigt och harmoniskt då.
Ibland har de med sig sina gosedjur & leksaker som slängs på varje ledig yta på mattan, leker att jag är en klätterställning, eller öppnar dörren på vid gavel så att all skön värme sipprar ut.
Då är det lite mindre harmoniskt.

I början av veckan fick jag frågan om jag på onsdagen ville leda lite yoga på en ”VIP-kväll” vid en butik uppe på Grand Samarkand. Det är en butik med produkter som är influerade av österländsk filosofi & Ayurveda. Här ser ni lite bilder från den kvällen då vi yogade utanför själva butiken, mitt i köpcentrat, strax efter stängning.
En fullmånekväll dessutom.
Allt är möjligt.

(bilder av Alina Carlsson, från hennes ”grand samarkand blogg”)

rituals yogarituals yoga2 rituals