Yogans läkande kraft

Yogans läkande kraft – en helgworkshop med Camilla Silver & Johan Lundback. 9-11 februari (mer tider kommer snart)

Vi är glada och stolta över att Camilla & Johan återigen gästar oss med sköna och lärorika workshops. Missa inte!

Ordet yoga har tre betydelser; möjlighet, välgång och förening. Yoga är också den heliga kunskapen om hur vi läker obalanser och till slut blir ett med oss själva. Vi hjälper dig hitta in i din egna självläkande kraft, med yogan som väg.

Pranayama/ Andning, Chanting/Ljudmeditation & Asanas/rörelse.
Syresätt kroppen med pranayama och lugna ditt nervsystem. Chanting får dina celler att dansa av lycka och få en högre vibration som läker på cellnivå. Asanas som anpassas och utförs utifrån din unika kropp.
Hur kan ett stressigt liv påverka hur din kropp mår? Vad har kosten för inverkan på ditt välmående?
Vi lyfter slöjan och vågar titta in… Den du är bortom tankar, känslor och rädslor.
Med den traditionella Ashtangayogan hittar vi ditt unika förhållningssätt och väg att ta dig an denna fantastiska självläkande metod. Med öppna hjärtan och glada kroppar!

Upplägg: (kommer snart)
Pris: 1350:- till bg: 5785-4523.
Anmälningsavgtift 800:- till bg 5785-4523 vid anmälan, resterande summa (550:- Veda tillhanda senast 9/2-18) Din anmälan är bindande.
OBS: Du kan alltså inte anmäla dig än till detta event…håll ut..

Camilla Silver:
Camilla är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie. Hon tillför ett lugn med värme och fokus, där det finns en intention att lyfta fram den styrka du redan besitter. Har många års erfarenhet av undervisning i yoga, främst Ashtanga Vinyasa Yoga. Hon har även under flera år haft grupper i meditation, stresshantering och personlig utveckling.

Johan Lundback:
Johan är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie. Johan är omtyckt för sina inkännande händer och tydliga vägledning. Med sin bakgrund som Ayurvedisk Hälsorådgivare har han en djup förståelse för våra olika konstitutioner, Vata, Pitta och Kapha och hur man bemöter dom olika på mattan för att hitta sin balans och komma närmre sin inre sanna natur.

Boka event