Yoga + Bollywood med Josefin Wikström, 14 november 2015

Välkommen till 2 härliga workshops med Josefin Wikström hos oss här på Veda!

Lörd 14/11
Vinyasa Jump workshop kl 14.00-15.30 med Josefin Wikström
Lär dig att skapa en lätthet i dina vinyasa hopp! En rolig och lekfull workshop som fokuserar mot att balanserastyrka och avslappning i tekniker som får dig attflyga. Josefin Wikström har samlat på sig tekniker under åren där hon praktiserat med några av världens mest erfarna lärare inom Ashtanga Vinyasa. Denna workshop är en blandning från många års glatt hoppande.

kl 16.00-17.30 Bollywood-dans med Josefin Wikström.
Bollywooddans i sin roligaste form ”Pagal Style”, crazy style med stora härliga rörelser till den senaste musiken från Indiens filmindustri! Vi går igenom enkla grundsteg och närmar oss en enkel koreografi. Det bästa med denna typ av dans är att det ska gärna bli lite fel, ledordet är glädje! Vi provar även traditionell Bhangra från Punjab och dansar med de traditionella dansinstrumenten Sapp och Chimta. Detta är en dansform som passar stora som små och den är intensiv så var beredd på att svettas med ett stort leende, skönast är att dansa barfota.

Josefin Wikström är utbildad inom Ashtanga yoga med flera internationellt kända lärare & inom Indisk dans iMysore och Mumbai Indien där hon arbetar tillsammans med sin lärare Sumeet Nagdev vid Sumeet Nagdev dancearts. Hon har gått som lärling hos koreografen L. Suresh under 1,5 år och har varit en del av en Indisk dansgrupp i södra Indien under samma period. Hon har utbildat sig inom Bollywood och Bhangra dans sedan 2005 hos några av Indiens främsta dansare och koreografer.

Pris: 250:-/ workshop som du sätter in till bg: 5785-4523 vid anmälan.

Boka event