Höstens termin studion

Platser öppna! Du är välkommen in till vår gemenskap här i vår studio. I vår stora, varma yogasal! Alla yogaklasser är ÖPPNA, dvs inte en kurs där du binder dig inte för en viss tid i veckan utan du kan starta när du vill i terminen och yoga hur många gånger du vill varje vecka. Vi har ett brett utbud av många olika yogaformer på varierande tider. Schemat för hösten ser du här: https://www.vedayoga.se/yoga/schema/

YOGA FÖR ENERGI & RÖRLIGHET
Ashtanga yoga
Dynamisk, värmande & flödande yoga där ställningarna är sammansatta i sekvenser.
Ashtanga grunder & andning
Grundläggande yogaställningar & andningstekniker för dig som är ny och vill lära dig grunderna eller dig som vill fördjupa din praktik.
Garuda yoga
Här får du utmana din koordination, rörlighet och styrka. Vi använder ibland redskap som tex yogablock för att stärka, ge balans och förlänga kroppen.
Space M yoga
Genom närvarande, aktiva sekvenser skapar du kontakt och kännedom och hittar in till kroppens potential.
Vinyasa yoga & Mindfully Move
Flödande sekvenser som ger skön värme kroppen & djupare kontakt med din inre grace. På Mindfully move yogar vi med musik som inspiration för fokus & flow.
Yoga med boll
Spännande yogaövningar med pilatesboll för att öka balans och fokus. Redskap som också kan användas: block, gummiband och gliders.

YOGA FÖR VILA & ÅTERHÄMTNING– avslutas med andningsövning och avslappning.
Yoga för ro
Lugn yoga där tempot är långsamt & mjukt och övningarna enkla att hänga med i.
Yin yoga
Sittande och liggande håller vi ställningarna längre för att hitta djup vila & återhämtning.
Yin yoga restorative
Återhämtande yoga med kuddar och block som kan ge kroppen avlastning och avslappning. Positionera hålls mellan 10-20 min och varma, bekväma kläder rekommenderas.
Morgonyoga
Övningar anpassade för stela morgonkroppar. Vi varvar dynamisk, flödande yoga med mer stilla och lugn. På fredagar kan du stanna kvar lite längre & då avslutas klassen med en längre stund av meditation, andning och avslappning.
Fullmåneyoga – vid fullmåne se schema
Meditativa rörelsesekvenser vid tiden för fullmåne. Avslutas med meditation och andning.

 

Boka event