Vårens nya yogakurser

Yogakurser/fasta tider med Linda Wikström

Här nedan kan du läsa mer om de olika kurserna vi erbjuder i januari, läs noggrannt. Har du frågor är du völkommen att maila linda@vedayoga.se. Den kommande terminen ser vi fram emot nya sköna kurser att landa i. Vi har märkt att intresset är stort för just en kurs, en fast tid i veckan. Många upplever att dettta tar en djupare in i de olika yogateknikerna och uppskattar tryggheten i att det alltid är samma gäng vid varje tillfälle. För dig som inte vill/kan gå kurs, har vi såklart även i fortsättnngen kvar öppna klasser/drop in. Schema för dessa tider kan du se här. Här nedan kan du läsa mer om de olika kurserna vi erbjuder i januari, läs noggrannt :) Välkommen!

 1. YOGA FÖR RO  yin & yang
  Riktigt mysig kurs för både hjärta, själ och kropp. Passar dig som vill lära dig tekniker för att minska stress & värk i kropp/sinne och inleda/fortsätta dit läkande. Under denna kurs dyker vi djupare ner i mjuk rörelse (yang), stilla övningar (yin), traditionella andningsövningar & mantrameditation  En kurs för dig som vill landa, vara och hitta inre ro. Inga förkunskaper behövs, flera alternativ till övningarna kommer ges, kom som du är.
  Pris: 1595:- (inkl 2-kort som gäller på öppna klasser tom sista kursdagen)
  Tid: Onsdagar kl 19.15-20.30, 8 tillfällen start 31/1 (31/1-21/3)
 2. ASHTANGA YOGA GRUNDER nybörjare
  Här går vi igenom grundteknikerna i Asthanga vinyasa yoga, dvs solhälsning A & B, stående grundställningar, några avslutande ställningar, andningsövningar & lite filosofi. Denna kurs riktar sig till dig som vill närma dig grundteknikerna såsom ujjayi andningen, vinyasa flöde och grundläggande ställningar oavsett om du är nybörjare eller har gått kurs/drop in tidigare. Under kursen kommer vi även öva på att memorera övningarna så att du kan fortsätta din yoga även hemma. Inga förkunskaper behövs.
  Pris: 1595:- (inkl 2-kort som göller på öppna klasser tom sista kursdagen)
  Tid: Tisdagar kl 17.15-18.45, 8 tillfällen start 30/1 (30/1-20/3)
 3. ASHTANGA YOGA MYSORE eget tempo
  Här kommer du få mycket personlig hjälp till att gå vidare i din yoga/repetera det du redan kan. Under första kurstillfället går vi igenom lite vad som egentligen menas med att yoga ”mysore”, tex vad läraren har för roll, vilken typ av hjälp/assistans du kan få, hur det går till rent praktiskt. Du behöver inte ha nått en viss ”nivå” i din yoga för att vara med på denna kurs, men det är en fördel om du har gått på några ashtanga yoga klasser, eller introduktion i just ashtanga yoga innan. Du blir till en början guidad genom ställningar/tekniker & genom det traditionella tempot och vinyasaflödet, ganska snart kommer du få yoga hela tillfällen”mysorestyle” dvs i ditt eget tempo genom de ställningar du har lärt dig. Du får personlig assitans att fördjupa, förenkla, modifiera eller gå vidare i serien. Efter kursen kommer du lättare kunna yoga på egen hand i din hemmapractice och även känna mer bekvämlighet och lugn i de ledda öppna klasserna & mysoreklasserna.
  Varmt välkommen!
  Pris: 1595:- (inkl 2-kort som gäller på de öppna klasserna tom sista kursdagen)
  Tid: Tisdagar kl 19.00-20.30, 8 tillfällen start 30/1 (30/1-20/3)
 4. ASHTANGA YOGA FORTSÄTTNING flow primary series
  Här lägger vi fokus på att gå djupare in i samspelet mellan andning och rörelse/vinyasateknik för att hitta det sköna och meditativa flowet i Primary series (första serien). Vi yogar med flow i traditionellt tempo med så få instruktioner som möjligt för att skapa meditation i rörelsen. Denna kurs passar dig som tidigare gått regelbundet på drop in /öppna klasser i just Ashtanga yoga, dig som gått Ashtanga fortsättningskurs, Mysorekurs och dig som älskar traditionellt vinyasaflöde mellan ställningarna.
  Pris: 1595:- (inkl 2kort som gäller på de öppna klasserna tom sista kursdagen)
  Tid: Onsdagar kl 17.15-19.00, 8 tillfällen start 31/1 (31/1-21/3)

Anmälan: boka dig på resp kurs i bokningen, sätt sedan in anmälningsavgift 800:- till bg: 5785-4523, resterande betalning ( 795:-) ska vara Veda tillhanda senast 30/1-18. Din anmälan är bindande.

Vi ser fram emot nya spännande yogastunder med nya och välbekanta yogis! Varmt välkommen till Veda.

Boka event