ONLINE YOGA

Med hänsyn till de nya rekommendationerna i Kronobergs län där ” inga vuxna rekommenderas att träna i grupp inomhus” kommer vi göra justeringar i vårt schema med start 9/5 och en vecka i taget. Rekommendationen gäller tom 31/5 men kan släppas tidigare.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss här. JUST NU gäller följande: 🪶

  • vi ändrar alla pass vi har möjlighet till att istället genomföras LIVE ONLINE via Zoom. Du anmäler dig till dessa pass som vanligt i Bokningsappen (eller via Mail till linda@vedayoga.se) & får en inloggningslänk senast samma dag som ditt pass. För att vi ska genomföra dessa pass behöver vi minst 5 anmälda senast 4h innan start. Du kan boka plats senast 2h innan. Att genomföra pass online kräver förberedelser så vi är tacksamma för er förståelse kring detta. (bokningar till pass gjorda innan idag gäller ej – boka igen).
  • Vi förstår att detta kan innebära svårigheter för er & ger även inlogg för dig att köra enstaka yogapass (länk giltig 24h) eller hoppa in i vår Onlineyogagrupp maj – här får du tillgång till 20st förinspelade yogapass du kan yoga till ända till sista maj. Hör av dig till linda@vedayoga.se för mer info.🪶
  • Ang resterande yogapass de kommande veckorna i maj samt till ev utomhusyogapass (☀️☀️!) : stay tuned! Allt är inte klart än.. 🪶 stort tack för din förståelse. Ta hand om dig! Tillsammans kan vi bromsa smittan ❤️.
Boka event