Magnus Ringberg

Space M Yoga & Garuda på Veda

Ni som är Växjöbor känner säkert igen Magnus Ringberg från förut. Han har varit ute i vida världen och nu är vi så himla glada över att ta emot hans djupa kunskap, hans passion för rörelse & träning, hans glädje & humor här hos oss. Linda & Magnus har setts på många platser genom åren: som kollegor på Träningslivet (back in the day), på Katedralskolan & på olika Garudautbildningar. Magnus första yogalärare var Ashtangayogaläraren David Swenson (som även är Lindas lärare sedan många år tillbaka) och han har flera gånger varit på Veda för att hålla populära yogaworkshops.

Magnus kommer finnas hos oss som ett stadigt inslag på tisdagar from 30/10 & du kan boka honom för PT/garuda apparatus träningsmaskin & såklart även komma på hans populära gruppträningar: Space M Yoga & Garuda block. Perfekta tillfällen för dig som vill komma vidare i din yoga, eller annan träning för den delen, personligt anpassad utifrån dina egna behov. Magnus har en bakgrund som fysioterapeut och personlig träning och är uppskattad över hela världen för hans pedagodiska och lärorika workshops och yogalärarutbildningar.

På Veda erbjuder vi Garudaklasser sedan en tid tillbaka och vi är superglada äver att nu kunna ta del av Magnus djupa erfarenhet inom just Garuda, Magnus som ju var en av de första i världen att jobba med tekniken tilsammans med grundaren James Da Silva.

Du bokar hans gruppträningsklasser som vanligt via bokningssidan.
Hans PT/Garuda apparatus träningsmaskin bokar du direkt till http://www.magnusringberg.com/studio-vxj/
PT/Garuda apparatus innebär en personlig tid med Magnus där du tränar utifrån dina egna förutsättningar. Perfekt för dig som har ngn typ av skada, begränsning eller vill uppnå ett specifikt mål med din rörelse. Magnus erbjuder tekniker från yoga, garuda och allmän fysträning. Pris 850:- 55min.

Varmt välkommen Magnus till oss, och varmt välkomna alla på hans klasser & PT!

Boka event