Karin Björkegren Jones

Äntligen kommer Karin till oss igen för att undervisa två härliga workshops! Vi ser fram emot en riktigt mysig helg helt enkelt Du är varmt välkommen att delta på båda hennes workshops för en djupare helhet eller en av dom. Du behöver inga tidigare erfarenheter för att delta.

Knipworkshop med Karin Björkegren Jones
Lördag 1/4 kl 13.00-15.30
För kvinnor är knipet, kraften i underlivet i livsviktigt. Vi kvinnor kan lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för bättre sexliv, plattare mage och bättre hållning. Men visste du att man kan höra på en röst om bäckenbotten är påkopplad? Dessutom slipper vi att drabbas av inkontinens, vi förebygger ryggont, livmoderframfall och krämpor genom att lära oss att knipa rätt. Vi andas till och med bättre när vi är i kontakt med vårt underliv. Mycket av din urkraft finns i kontakten med ditt underliv.
I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och höftstärkande yoga och med konkreta knipövningar. Men också med andningsövningar och avslappnade övningar för bäckenbotten. För precis lika viktigt som det är att veta när bäckenbotten är aktiv, är att veta skillnaden när den är avslappnad.
(Medtag gärna Karin’s bok: ”Knip” om du vill få den signerad!)
BOKA: https://idrottskliniken.goactivebooking.com/event-details/152?facility=4

Boosta lymfsystemet med Karin Björkegren Jones
Söndag 2/4 kl 10.00-13.00
Äntligen kommer Karin till oss igen för att undervisa två härliga workshops! Känner du dig ofta frusen och kall? Slö, tung och trött? Blir du ofta förkyld? Är dina fötter ömma och svullna? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar händer och fingrar lätt? Har du sömnproblem? Listan kan göras lång på vad som kan vara orsakat av ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner, bakterier och virus. Lite skämtsamt kallas systemet för kroppens sopgubbar, men lymfsystemet har en otroligt viktig roll och är tyvärr ganska styvmoderligt behandlat. Lymfsystemets uppgift är att rensa och städa bort gifter, slaggprodukter och vätska från kroppen.
Det finns massor du kan göra för att få bättre flöde. Den här workshopen handlar om det. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig att ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk. Det blir fokus på praktiska lymfyogaövningar, egenvård & andningsövningar.
(Medtag gärna Karin’s bok: ”Omstart” om du vill få den signerad!)
https://idrottskliniken.goactivebooking.com/event-details/153?facility=4

Pris: 800:-/ workshop. Du bokar plats via länken vid resp event from 9/1 (alltså inte via pushknappen nedan) Välkommen!
Din anmälan är bindande men du kan själv överlåta platsen till en vän.

Hotellrabatt:
Är du resande yogi & ska delta på våra event får du rabatt på Hotell Esplanad som ligger bara ett stenkast från vår yogastudio! Uppge kod: ”Yoga” så får du bo i enkelrum för 895:-/natt & dubbelrum 1195:-/natt. Priset gäller helg.
OBS: för att få rabatten bokar du ditt rum till info@hotelesplanad.com (Adress: Norra Esplanaden 21A)

Boka event