Nuuuu kör vi!

Startskottet går om några timmar, närmare bestämt kl 11.45! Jepp, det är då som sommarschemats första klass drar igång 🙂 Ja, jo, visserligen är det inte så stora förändringar från vårschemat men ändå! Ordet känns ju ändå väldigt mjukt i munnen…sommar, sommar, sommar…

Kanske har du möjlighet att yoga lite mer i sommar? Då kan du köpa vårt sommarkort & yoga obegränsat fram tom 8 juli för 1195:-. Givetvis gäller övriga kort även som vanligt.

Denna vecka Även i år kör vi skön utomhusyoga på PM & Vänner’s fina takterass! Hurraa!  Första klassen är imorgon tisdag 31/5 kl 06.45, missa inte! Till PM’s klasser behöver du inte boka dig utan bara kom! Tänk på att det kan vara lite kallt så ha flera lager kläder på dig så kan du skala av lite allt eftersom det blir varmare ute och inne i din kropp 🙂 Glöm inte att förboka din frukost senast idag, måndag om du vill mumsa på PM efter din yoga. (Maila isåfall reservations@pmhotel.se) Dessa klasser är donationsbaserade vilket betyder att du kan lägga en peng i Buddha’s nacke eller swisha det du vill och kan, på plats, för din yoga.
Denna veckan startar oxå yogafestivalen på Böda Sand, Öland & delar av Veda drar dit en sväng. Kom dit du med om du vill? Du kan köpa biljett för bara en dag eller längre.. Yogafestivalen Öland

Nästa vecka har vi flera sköna dropin klasser + kör vi utomhusyogan på PM på tisdagen vid lunchtid! Kul! Samma dag är det oxå dax för dansyoga med Linda! Många var ni som var med och dansyogade med oss när Veda fyllde 10 år i februari. Hoppas vi blir lika många på tisdag! Jag kan skvallra om att det är en ny ”final-låt” denna gången, en hörligt skön låt man bara måste röra sig till! Komsi komsi. Du behöver varken kunna yoga eller dansa hehe, Just let the rytm get you… Under veckorna framöver blir det mer yoga, temaklasser osv, så håll koll på schemat här

Missa inte att sista anmälningsdagen till Mini-retreatet till Asia Spa i Varberg är den 7 juni! Klart att du ska följa med och njuta av spa, god mat, härlig yoga, lugn och ro samt trevligt sällskap under dagarna två! Boka & läs mer här.

Sommarkursen är typ årets höjdpunkt.. En hel vecka av yoga varje dag (måndag till fredag) kl 07.00-11.30 vilket ger en ordentlig skjuts in i din egen yoga, genom fördjupning av teknik, filosofi, andning och tid att bara vara… Du kan komma alla dagar eller välja att bara vara med enstaka dar. Kolla in mer info här

 

Vi ses på mattan hörrni!

/ Linda & Vedagänget.