Yogakurs: ”Yoga inspiration – rörelse, andning & återhämtning”

Är du ny & nyfiken eller har du hållt på ett tag och tappat rutinen? Har du svårt att få in yoga regelbundet i livet? Låt oss hjälpa dig! Vi vill inspirera till en hållbar och konsekvent yogapraktik, bredda din självförståelse & fördjupa ditt välmående. I höst erbjuder vi för dig:

ÖPPNA DROP-IN KLASSER – varierande yogaklasser morgon, lunchtid, kvällar & helger med olika inriktningar/tema, från flera yogatraditioner och med olika intensitet. Prova dig fram & landa i den yoga som passar dig, där du är, just nu. Vi kommer under hösten jobba med flera olika teman på våra drop-in klasser för att du ska kunna ta del av yogans rika skatt av övningar och tekniker.

PT-YOGA – för dig som hellre vill yoga själv eller med en partner/kompis & få mer personlig hjälp att fördjupa eller starta en hållbar yogapraktik. Du kommer kunna boka tid för PT med start v 35. En PT-timme a’ 55 min ingår när du tecknar årskortet, värde 650:-.  I din PT-stund kan du ta del av rörelsetekniker på yogamattan & även i Garudamaskinen.

MINIRETREAT & HELGWORKSHOPS – för dig som vill dra dig tillbaka & pausa en stund & dig som vill fördjupa din yoga genom olika temaworkshops med flera spännande, gästande lärare. Se ”event” för att läsa mer om våra kommande happenings. Vi är stolta & glada över att få så många duktiga gästande lärare hit till oss!

YOGAKURS – en yogakurs ingår för de som tecknar årskortet (värde 945:-). Höstens kurs heter: ”Yoga Inspiration – rörelse, andning & återhämtning” – i denna kurs ligger fokus på att i teori & praktik hitta och landa i hållbara rörelser, filosofi, andningstekniker & avslappning. Tisdagar kl 19.00-20.00, 6 tillfällen med start 4/9. Har du inte vårt årskort kan du sätta upp dig på väntelista på denna kurs med ett mail till info@vedayoga.se. Du kan såklart också utveckla din egen yogapraktik genom att regelbundet komma på våra öppna dropin klasser

Vi vill med detta utbud uppmuntra dig att landa i DIN yoga med en rutin som passar dig, vilket ger ökad glädje, mer energi & fördjupad självmedvetenhet. Har du några frågor hör gärna av dig till info@vedayoga.se eller ring oss på 0470-575714. Varmt välkommen till oss!

Fotocred: Natalie Johansson