Linda Wikström

Grundade Veda 2006 och har bakgrund som elitidrottare. Diplomerad massageterapeut med arbetslivserfarenhet från både Sverige och Nya Zealand. Linda har även arbetat som ayurvedisk rådgivare. Hon gick sin första yogalärarutbildning 2005 och sedan dess regelbundna utbildningar inom främst: Ashtanga yoga med David Swenson, Petri Räisänen, Manju Jois, Richard Freeman & Michael Stone. Garuda Yoga genom James D’Silva, Carita Lesche, Eva Wintskill & Magnus Ringberg. Mindfully Move genom Rebecca Rasmussen.
Linda förmedlar yoga & rörelseglädje med inspiration från sina lärare. Hon har gjort fyra Yoga-CD’s: ”Hatha Yoga för nybörjare, ”Yoga Nidra”,  ”Yoga för inre önskningar” (med Christina Bremer Sjödin) & ”Asthanga yoga- en introduktion”. På Veda håller hon klasser & kurser i Asthanga yoga, Garuda & Mindfully Move. Här kan du läsa en artikel från tidningen ”Allt om Yoga” där Linda var ”veckans yogalärare” i mars 2016

Ella Roström

Mina vänner brukar säga att jag lever livet intensivt och jag älskar att ha mycket på gång. Men jag inser också att leva intensivt kostar om man inte fyller på med energi. Det gäller att hitta inspiration och sätta guldkant på tillvaron. Glädjen att motivera och engagera andra till att må bättre och att känna att träningen ger dem energi har alltid fått mig att vilja ge lite mer. Jag har varit gruppträningsinstruktör i ca 20 år och har också instruerat i det flesta träningsformer. Att lära mig nytt inom träning ger mig inspiration. De senaste åren har jag plockat in mer dynamisk yoga i min vardag och det ger mig styrka, rörlighet och ett medvetet förhållningssätt till rörelse och andning, som balsam för kropp och själ.

 

Annelene Ernerstam

”För mig är yogan ett fantastiskt sätt att lära känna och förstå sig själv. Min egen praktik kan vara både kort, lång, lugn eller intensiv. Det är genom min egen praktik & genom den blir jag mer & mer medveten om hur kroppen och själen hänger ihop och vill jobba tillsammans. Jag började utöva yoga 2005 och utbildade mig till Poweryogainstruktör på SAFE samma år, och har sen dess haft regelbundna yogaklasser på Idrottskliniken. 2017 påbörjade Annelene en utbildning inom Global/Yin Yoga som fortsätter. Det är så härligt att se människor utvecklas, må bra och helt enkelt att bli mera sig själva i yogan”. Annelene undervisar i Yin yoga & Yoga för ro på Veda.

Anna Maslovskaya

Hittade vägen till yoga via SUP (Stand Up Padle). ”Jag är oerhört tacksam tiden i Florida Keys där jag gjorde min yoga utbildning 2017, som ledde mig dit jag är nu. Det kändes som mina ögon och sinnen öppnades och jag hittade hem.. Sen dess kan jag inte tänka mig livet utan yoga”.  Anna har lett vinyasa yoga klasser sedan 2017. Favorit citat: A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving – Lao Tz. Anna håller Yoga för ro och Vinyasa yoga hos oss.

 

Stefan Hjulfors

”Det jag gillar mest är den fysisk-dynamiska flödes-yogan, dvs en yoga i en konstant rörelse där ena positionen avlöser den andra. Min första yoga instruktörs utbildning gick jag 2005 med Magnus Ringberg och har sedan dess instruerat och utforskat yogans olika riktningar. Förutom att träna yoga så håller jag på med löpning och cykling (Lammhults cyklisterna).  Den yoga som jag vill bidra med på Veda är den som riktar in sig på att öka  rörligheten i framför allt axlar, höfter och rygg. Den är hållbar, skonsam och  den passar både för den som vill ha en lugn och öppnande yoga och den som vill ha en fysisk stärkande intensivare yoga. Yoga är ett bra komplement för löpare och cyklister men även för alla andra träningsformer.