Linda Wikström

Grundade Veda 2006 och har bakgrund som elitidrottare. Diplomerad massageterapeut med arbetslivserfarenhet från både Sverige och Nya Zealand. Linda har även arbetat som ayurvedisk rådgivare. Hon gick sin första yogalärarutbildning 2005 och sedan dess regelbundna utbildningar inom främst Ashtanga yoga med David Swenson, Petri Räisänen, Manju Jois, Richard Freeman & Michael Stone. En nyfunnen passion är Garuda, hon startade sin utbilding 2018 genom James D’Silva, Carita Lesche & Magnus Ringberg.
Linda förmedlar yoga & rörelseglädje med inspiration från sina lärare & lyfter fram den inre kunskapen & glädjen. Hon har gjort fyra Yoga-CD’s: ”Hatha Yoga för nybörjare, ”Yoga Nidra”,  ”Yoga för inre önskningar” (med Christina Bremer Sjödin) & ”Asthanga yoga- en introduktion”. På Veda håller hon klasser & kurser i Asthanga yoga, Garuda & Yoga för ro. Här kan du läsa en artikel från tidningen ”Allt om Yoga” där Linda var ”veckans yogalärare” i mars 2016

Magnus Ringberg

Magnus är leg fysioterapeut och har arbetat med träning och behandling sedan han tog sin examen vid Lunds universitet år 2000. Han har presenterat workshops, klasser och utbildningar runt om i världen med stor passion för praktik, rörelseanalys och förmedling. Magnus har en lång och gedigen bakgrund inom yoga och garuda. Hans stora passion är att hjälpa dig förbättra din hälsa & din rörelse, oavsett om det gäller att eliminera smärta, komma tillbaka efter en skada eller för att ta din atletiska förmåga till en ny nivå. Magnus undervisar i Space m yoga/Vinyasa yoga, Garuda och erbjuder även personlig träning.

Jeanette Sjösten


Jeanette Sjösten har regelbundet utövat Ashtanga yoga sedan 2013 & deltagit i flera interna utbildningar inom Ashtanga yoga på Veda. Hon har gått Yogalärarutbildning på Bali, ”Traditional Hatha yoga” (2017) där mkt fokus låg på filosofi, pranayama och meditation, Ashtangayogalärareutbildning med Manju Jois (2016) & har precis avslutat en yogalärarkurs med Anna Bjärkvik (2018). Jeanette har oxå tränat Crossfit sedan 2012 & känner att yoga & Crossfit ger en fin balans både mentalt och fysiskt.
”Jag känner starkt för grunden och traditionen i Ashtangayogan som verktyg att utvecklas som människa. Det finns alltid något nytt att lära på alla plan. Det hjälper mig att landa och vara här och nu. Acceptans”
Jeanette vill gärna dela med sig av yogan som verktyg att lära sig behålla och kontrollera sin livskraft, som ett sätt att släppa blockeringar & inte fastna i livet. Hon undervisar yoga på ett grundat och tryggt vis, och inspirerar till att lekfullt utmana kroppen i den fysiska yogan. Jeanett håller klasser i Asthanga yoga & Yoga för ro.
Favoritcitat:
“Yoga is a process of replacing old patterns with new and more appropriate patterns”

Annelene Ernerstam

”För mig är yogan ett fantastiskt sätt att lära känna och förstå sig själv. Min egen praktik kan vara både kort, lång, lugn eller intensiv. Det är genom min egen praktik & genom den blir jag mer & mer medveten om hur kroppen och själen hänger ihop och vill jobba tillsammans. Jag började utöva yoga 2005 och utbildade mig till Poweryogainstruktör på SAFE samma år, och har sen dess haft regelbundna yogaklasser på Idrottskliniken. 2017 påbörjade Annelene en utbildning inom Global/Yin Yoga som fortsätter. Det är så härligt att se människor utvecklas, må bra och helt enkelt att bli mera sig själva i yogan”. Annelene undervisar i Yin yoga & Yoga för ro på Veda.

Anna Maslovskaya

Hittade vägen till yoga via SUP (Stand Up Paddle). ”Jag är oerhört tacksam tiden i Florida Keys där jag gjorde min yoga utbildning 2017, som ledde mig dit jag är nu. Det känndes som mina ögon och sinnen öppnades och jag hittade hem.. Sen dess kan jag inte tänka mig livet utan yoga”.  Anna har lett vinyasa yoga klasser sedan 2017. Favorit citat: A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving – Lao Tz. Anna håller Yoga för ro och Vinyasa yoga hos oss.

 

 

 

Stefan Hjulfors

”Det jag gillar mest är den fysisk-dynamiska flödes-yogan, dvs en yoga i en konstant rörelse där ena positionen avlöser den andra. Min första yoga instruktörs utbildning gick jag 2005 med Magnus Ringberg och har sedan dess instruerat och utforskat yogans olika riktningar. Nu uppgraderar min yoga via Magnus Space-M yoga. Förutom att träna yoga så håller jag på med löpning och cykling (Lammhultscyklisterna).  Den yoga som jag vill bidra med på Veda är den som riktiar in sig på att öka  rörligheten i framför allt axlar, höfter och rygg. Den är hållbar, skonsam och  den passar både för den som vill ha en lugn och öppnande yoga och den som vill ha en fysisk stärkande intensivare yoga. Yoga är ett bra komplement för löpare och cyklister men även för alla andra träningsformer.

 

Elvira Evysdotter

”Det var under året jag bodde i Australien som min yogaresa verkligen tog fart. I takt med att jag spenderade mer och mer tid på mattan växte kärleken till yogan sig stark och är idag en stor del av mitt liv. I januari 2019 gick jag en yogalärarutbildning i ’Holistic Hatha Yoga’ på Bali. Både som yogalärare och i min egen praktik tycker jag om att variera flöden med stunder av stillhet, för att skapa en skön känsla i kropp och sinne. Yoga för mig är ett fantastiskt verktyg för att lära känna sin kropp, utvecklas och må bra. Vilket jag önskar sprida vidare i de klasser jag håller. När jag inte yogar pluggar jag till beteendevetare, och har läst kurser inom fysiologi, medvetande, folkhälsa och kommer till hösten 2019 att ta en kandidatexamen i psykologi. ”