Här kan du få djupare förklaring kring våra olika yogaklasser. Du behöver inte binda dig till en viss tid i veckan utan kan yoga hos oss med klippkort eller månadskort för mer regelbundenhet. Är du inte medlem sedan tidigare får du prova en hel vecka gratis!

Villl du vara med på våra yogaklasser, fast hemifrån?
I slutet av varje månad startar vi en ny omgång av Veda Online Medlem. I denna grupp ingår förinspelade yogaklasser, live zoomyoga x2, inlogg till en sluten facebookgrupp med pepp och yogatips. Maila linda@vedayoga.se för mer info.

YOGA FÖR ENERGI & RÖRLIGHET
Ashtanga yoga
Dynamisk, värmande & flödande yoga där ställningarna är sammansatta i sekvenser.
Ashtanga grunder & andning
Grundläggande yogaställningar & andningstekniker för dig som är ny och vill lära dig grunderna eller dig som vill fördjupa din praktik.
Garuda yoga
Här får du utmana din koordination, rörlighet och styrka. Vi använder ibland redskap som tex yogablock för att stärka, ge balans och förlänga kroppen.
Space M yoga
Genom närvarande, aktiva sekvenser skapar du kontakt och kännedom och hittar in till kroppens potential.
Vinyasa yoga/ Mindfully Move
Flödande sekvenser som ger skön värme kroppen & djupare kontakt med din inre grace. Ibland yogar vi med musik som inspiration för fokus & flow.
Yoga Power
Spännande yogaövningar med redskap som: pilatesboll, gummiband och gliders.

YOGA FÖR VILA & ÅTERHÄMTNING– avslutas med andningsövning och avslappning.
Yoga för ro
Lugn yoga där tempot är långsamt & mjukt och övningarna enkla att hänga med i.
Yin yoga
Sittande och liggande håller vi ställningarna längre för att hitta djup vila & återhämtning.
Yin yoga restorative
Återhämtande yoga med kuddar och block som kan ge kroppen avlastning och avslappning. Positionera hålls mellan 10-20 min och varma, bekväma kläder rekommenderas.
Morgonyoga
Övningar anpassade för stela morgonkroppar. Vi varvar dynamisk, flödande yoga med mer stilla och lugn. På fredagar kan du stanna kvar lite längre & då avslutas klassen med en längre stund av meditation, andning och avslappning.
Fullmåneyoga
Meditativa rörelsesekvenser vid tiden för fullmåne. Avslutas med meditation och andning.