Nyheter

Magnus Ringberg yoga, garuda & PT

Magnus Ringberg
Ni som är Växjöbor känner säkert igen Magnus Ringberg från förut. Han har varit ute i vida världen och nu är vi så himla glada över att ta emot hans djupa kunskap, hans passion för rörelse & träning, hans glädje & humor här hos oss. Magnus första yogalärare var Ashtangayogaläraren David Swenson och han har flera gånger varit hos oss på Veda för att hålla populära yogaworkshops. Magnus kommer finnas hos oss som ett stadigt inslag på tisdagar from 30/10 & du kan boka honom för PT/garuda apparatus träningsmaskin & såklart även komma på hans populära klasser inom yoga & garuda. Magnus har en bakgrund som fysioterapeut och personlig träning och är uppskattad över hela världen för hans pedagodiska och lärorika workshops och yogalärarutbildningar. På Veda erbjuder vi Garudaklasser sedan en tid tillbaka och vi är superglada äver att nu kunna ta del av Magnus djupa erfarenhet inom just Garuda, Magnus som ju var en av de första i världen att jobba med tekniken tilsammans med grundaren James Da Silva. Du bokar hans gruppträningsklasser som vanligt via bokningssidan.

PT/Garuda apparatus träningsmaskin 850:-  55min
Personlig tid med Magnus Ringberg där du tränar utifrån dina förutsättningar. Perfekt för dig som har ngn typ av skada, begränsning eller vill uppnå ett specifikt mål med din rörelse. Magnus erbjuder tekniker från bla yoga, garuda och allmän fysträning.
Magnus jobbar tisdagar from 30/11 och tider för PT är 8:30, 9:30, 10:30, 14:00, 15:00 och 16:00.
Du är varmt välkommen att boka genom att klicka på länken: http://www.magnusringberg.com/studio-vxj/
1: Välj personlig träning/Vedayoga på menyn
2: Klicka på datum för tisdagar, så kan du se de lediga bokningsbara tiderna (än så länge öppet fram till årsskiftet).
Bokningen sker via MINDBODY. De har också en egen app som du kan ladda ner till din telefon.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något till info@vedayoga.se.
Varmt välkommen!
PS: receptionen på markplan kan vara obemannad när du kommer, isåfall sitt ner & vänta en liten stund.