Veda + Idrottsklinken

Som jag tror dom flesta av er nu vet så kommer Veda förvärvas av Idrottskliniken & flytta in i nya, fräscha lokaler (gamla Danske Bank på Kungsgatan 11) framåt sommaren! Här kommer Idrottskliniken att öppna ett gym med maskiner och gruppträning på mark- & källarplan och på övervåningen kommer Veda att få breda ut sina vingar!

Jag är så glad för alla glada kommentarer som vi fått på instagram och facebook när vi först la ut lite info. Jag känner mig totalt trygg & välkomnad av Idrottsklinikens team och ser verkligen fram emot att får fortsätta sprida yoga till alla nyfikna, nya som gamla elever!

Veda kommer fortsätta precis som vi gjort förut under våra tidigare 12 år, dvs fortsätta sprida yoga med kunskap, passion, glädje och ödmjukhet inför yogatraditionen, med mig Linda som driver vidare Veda med gamla och nya kollegor (& IK som ny ägare). Vi kommer fortsätta hålla djupgående yogakurser, öppna klasser/drop in, fortsätta bjuda in spännande gästlärare (flera klara redan!) och erbjuda bra och ekologiska produkter i vår yogabutik! Allt med lite större utbud och möjlighet för dig att välja bland.

Lokalen är just nu i full gång med att renoveras och skräddarsys för just oss! Ni kommer känna igen Veda. Även här blir det mysigt och ombonat, med två yogasalar i samma storlek som nu dvs med plats för ca 20-25 yogis. Hela övervåningen kommer vara yogastudio med två fina omklädningsrum för herr/dam inkl dusch. Här finns toaletter, ett vackert massagerum och en stor mysig lounge/reception där du kan sitta ner innan/efter din yogastund och mysa med en kopp te, shoppa i den fina yogabutiken eller lapa sol på den mysiga balkongen.

Självklart kommer era nuvarande klippkort (eller de du köper innan vi flyttar) även att gälla i vår nya lokal! Du kommer oxå kunna ta del av förmånliga månadskort där både yoga och gym/gruppträningen ingår! Mer om alla priser och såklart: ”The Grand Opening” kommer löpande & när allt är mer klart.

Så kul att du vill vara med på vår resa!