Varför yogar du?

Vad är det som gör att du återkommer till din matta, gång på gång och fortsätter yoga?

Det kan ju låta som en löjlig fråga men svaret är viktigt. Det är ju det som är din motivation, din glöd till att skapa en regelbundenhet, en rutin, något som består. Mina yogalärare brukar ofta prata om att yoga ska vara kul. Gör vi yogan rolig vill vi ju yoga ofta! Snart så har vi skapat en regelbunden rutin med tekniker & övningar som kan förändra både hur vi mår fysiskt och psykiskt och även hur vi agerar & interagerar med andra människor.
Detta kanske låter både simpelt och komplicerat? Många gånger ser jag (och känner i min egen praktisering) hur vi kämpar och går in i övningar med prestation och för mycket kraft, som om vi har glömt bort själva anledningen till varför vi egentligen gillar att yoga? Den där ursprungliga glöden, anledningen till VARFÖR vi kliver upp extra tidigt om morgnarna, smiter iväg på lunchen eller packar ner yogamattan & drar iväg på kvällarna..
Det är viktigt att landa.
Att hela tiden koppla tillbaka till den där inre glöden och drivkraften som faktiskt oftast bottnar i självkärlek och omtanke om sig själv.
Du är klok.
Glöm inte bort det. Du är såklart värd att kunna njuta av din yoga! Inte kämpa.
Vara. Landa.
I en skön andningsövning eller en yogaställning du gillar extra mycket. Kanske känns den annorlunda idag mot igår, men den är lika välgörande! Våga lyssna inåt och göra det du tycker är kul och känner passar dig.
Va inte rädd för att anpassa eller modifiera. Fråga oss gärna om råd om du har ont någonstans eller vill ha tips på hur du kan gå vidare eller djupare. Vi gillar yoga lika mycket som du och vill gärna hjälpa dig att hitta din glädje i din praktisering!

Kram
/ Linda