Funderingar vid en termins rivstart…

Linda? Vad har du egentligen varit? Ska du inte hålla onsdagsklasserna längre? Å var är egentligen fullmåneyogan?

 

Alltså, jag är så glad och rörd för att ni saknar mig och för att ni undrar över er yoga. Vilken ära att få ha såna dedikerade elver!
Sanningen är att terminen har rivstartat även för mig med bla fyra nya kursstarter på Veda, andra barnet som plötsligt (eller inte så plötsligt kanske) börjat skolan, föräldramöten, min mans jobbresa, ja å så en liten mini-get-away för att fira en bröllopsdag också… Men jag kan LOVA er att jag inte är på väg bort. Tvärtom! Faktum är att jag varje termin funderar på hur jag kan göra yogan bättre för er: ändrade tider? Annorlunda klasser? Fler eller färre kurser/ öppna klasser? Tema-klasser/ workshops? Donationsevent? När, var hur? Vilka lärare ska jag bjuda in? Vilka kollegor vill jag ha att dela klasser med? Vilka utbildningar ska jag fylla mig själv med för att kunna fortsätta va en bra lärare? Ett angenämt pussel att lägga men också lite klurigt.. För såklart vill jag att allt ska vara så enkelt och tillgängligt som möjligt för er elever, samtidigt vill jag leva som jag lär och hitta en bra balans mellan min tid på Veda, min tid med familjen, min egen practice och tid att bara vara. Den där balansen…
Kraften, styrkan och modet att känna in på vad som är lagom, just nu? Vad vill jag egentligen?
Skala av, tänka om, ladda in, landa, fylla på. Jag vill så gärna att vi alla ska hitta till regelbundenheten mitt i det oregelbundna. Att inte tappa yogan när det blir mycket i livet.
Mitt knep till att hålla mig både mentalt och fysiskt frisk i den här galna världen är alla gånger min egen praktisering. Jag vill så gärna att ni ska känna det fantastiska i att ha en egen practice flera gånger i veckan. Ja nu säger jag det: inte bara en dag i veckan alltså, utan flera! Rulla ut mattan hemma, gör ingen stor grej av det, bara rulla ut och börja! När du sedan kommer på ledda klasser/mysore/kurser kommer du känna en STOR skillnad! Där kan du passa på att få flera frågetecken uträtade, komma vidare, känna den härliga gruppkänslan, kommer ner i varv, få nya tekniker till dig och den där underbara känslan att bekräfta det du redan vet och kan! Ni är så jäkla fantastiska. Och kan så mycket mer än vad ni tror!
Jag ska också fortsätta öva på det där. Vända blicken inåt, inåt. Hitta tilliten, att jag också blir buren, hållen, omfamnad i det jag gör och den jag är. Och att jag, precis som ni, kan få stå stark i det jag vill göra och dela.

Å så för att svara på era andra frågor: Nix, jag är inte försvunnen utan kommer hålla bla onsdagsklasserna som vanligt framöver, men vid kommande utbildningsresa (i slutet av nov) lämnar jag med trygg hand klasserna över till Lina och Maria igen, som även de guidar er från hjärtat 🙂 Ang fullmåneyogan så återkommer de regelbundet vid tiden kring fullmåne, bokningsbara 2v innan!

/ Linda

PS Missa inte alla sköna happnngs framöver! Yoga med mej på Asia spa i Varberg tex, passa på att lyssna på Nayana som pratar om hormonbalans ur ett Ayurvediskt perspektiv, tanka teknik och flow med Ashtangasuperläraren Mikko OCH yoga för livet, en heldag med yoga mot Bröstcancer i finfina salen på PM.. mer info hittar du under event här på hemsidan 🙂