Vill du oxå bli en del av Veda?

Våren är här, å sommaren ligger minsann på lut, I can feel it in my bones, och jag, jag kan väl inte låta bli utan blickar redan fram emot kommande hösttermin här på Veda…

Jag känner att det vore fint med en tillökning i form av ytterligare en innerlig, kunnig & inspirerande yogakollega! Är du den jag söker? Isåfall har du en stabil egen yogapractice sedan en längre tid tillbaka och har även en önskan att få dela med dig av yoga på en plats som du känner går hand i hand med din inre sanning. Du får gärna ha undervisat förut och ha med dig erfarenheter från yogautbildningar som ligger dig varmt om hjärtat. Jag letar efter kollegor inom Yin, Restorative & Ashtanga yogatraditionen som kan hålla 1-3 klasser/v på en regelbunden basis med intentionen att göra det under en lång tid framöver och bli del i vårt fina lärargäng.

Hör av dig till mig med ett mail där du beskriver dig själv, din egen yogapractice, dina utbildningar & erfarenhet av att hålla klasser samt den yoga du vill dela med dig av hos oss. Ditt mail vill jag ha till: linda@vedayoga.se  senast 14 maj & mer info samt svar av mej kommer du få senast 4 juni. Ser fram emot att höra av dig!