Tillfällig försäljning av malas & andra smycken!

Passa på!
Försäljning av unika malas & andra smycken – Design by Black Pearl of Sweden till rabatterade priser!
När: onsdag 26/4 kl 16.00-17.15
Var: I Veda’s butik

Vi välkomnar Sanna till oss på Veda, nu på onsdag 26 april kl 16-17.15. Hon har med sig sina unika smycken, handgjorda med kärlek som du kan bära för meditation eller helt enkelt för sin skönhets skull. Perfekta presenter till dig själv eller någon annan. Sanna’s halssmycken är en personlig tolkning av de österländska smyckena malas med budskap, kristaller och halvädelstenar. Varje sten har sin speciella egenskap, och du känner bäst själv vilket energismycke som kan stötta dig & kännas ”hemma” hos just dig. Med varje smycke följer information om betydelsen av stenarna. Du hittar mer information om ”Black pearl of Sweden” och smyckena på deras hemsida: http://www.blackpearlofsweden.se