Julen står för dörren..

(Veda’s Nyhetsbrev 9/12-16)

..läser i ”Lev bättre – Ayurveda”, en gammal pocket med Dr Donn Brennan: ”Livet står aldrig still. Du blir antingen mer eller mindre frisk från dag till dag. Med hjälp av bra mat, yoga & inre träning ger du dig själv näring. Du smälter och omsätter allt du hör, ser, rör, känner smaken och lukten av. Varje känsla, tanke, yttrande och handling, varje sinnesförnimmelse, varje matbit, allt kan vara hälsosamt och stärkande för dig. Ta ansvar för dina tankar och känslor och välj framförallt att älska så mycket som möjligt. Kärleken helar. Du måste lära dig att älska dig själv. Lär dig att ge akt på, lyssna till och samarbeta med din egen natur och dina egna behov. Ät när du är hugrig, vila när du är trött, njut av positiva erfarenheter och kärlek. Låt alla vågor av tankar lägga sig och väck lugnet i ditt eget hav av medvetande – ditt inre själv. Om du lugnar sinnet regelbundet leder detta till en förvandling i riktning mot hälsa, lycka och självförverkligande”..
Vi gillar! Och i december finns vi här på Veda för att ge dig de där värdefulla tillfällena att stanna upp, landa i tystnad, i stillhet, i mjuk rörelse, i andning, i flöde, i din meditation. I DIN förvandling mot hälsa. Ulrika, Maria & Anna har satt ihop sköna & mysiga yogaklasser för er alla, vad sägs om:
* Nobelyoga med Maria, lördag 10 december.
* Familjeyoga med Anna, 18 & 25 december.
* Mellandagsyoga med Ulrika 28 december.
Dessa och MÅNGA fler sköna yogaklasser hittar du på julschemat här: http://www.vedayoga.se/yoga/julschema-2016-1912-3012-2016/ Du bokar dig som vanligt max 2v i förväg 🙂 tänk på att kolla tiderna lite extra noga då tiderna skiljer sig något åt vecka till vecka.
Många är ni som redan har passat på att köpa klippkort för kvarvarande friskvårdspengar, är du en av dom som också har en slant kvar? Eller vill du kanske ge bort YOGA i julklapp? Vi har presentkort också såklart. Lättast att handla i vår butik (som förresten har fått in lite NYA yogakläder) gör du i samband med din yogaklass. Två flugor i en smäll alltså!
JANUARI 2017 – save the dates!
* 12/1 NYÖPPNING AV VEDA UNDER FULLMÅNEN. Ja, då får ni äntligen se hur Veda ser ut efter renovering och starta igång efter lite julhelgsledighet. Vi bjuder på glögg & pepparkaka kl 14-17.30 & senare på kvällen blir det Fullmåneyogaworkshop med Linda kl 17.30-20.00! https://www.mydigitalbooker.com/vedayoga/sv
* 17/1 ASTHANGA YOGA INTRODUKTIONSKVÄLL med Linda. Känner du dig lite ringrostig efter julen, eller är du ny och nyfiken på Asthanga yoga? Kom & va me!
http://www.vedayoga.se/events/asrthanga-yoga-introduktion/
* 21/1 BARNYOGAKURS med Anna. Ny kurs för yogasugna barn mellan 7-12 år. 10 roliga, mysiga, lefkulla tillfällen.
http://www.vedayoga.se/events/gratis-prova-pa-barnyoga-eller-familjeyoga/
* 24/1 NYA KURSSTARTER. Ashtangayoga nybörjare är fullbokad och det finns endast TVÅ platser kvar till Ashtangayoga fortsättningskursen, så tänk snabbt om du vill yoga loss regelbundet i 10v 🙂
http://www.vedayoga.se/events/kurser-ashtanga-yoga-varen-2017/
* 23-28/1 ÖPPET HUS VECKA MED YOGA FÖR 50:- Hela vecka 4 kör vi öppet hus då du kan prova lite kortare yogaklasser för bara 50:-/gång. Måndag till lördag härligt yogamys alltså.

Jaaa….å om ni undrar vart Linda tagit vägen i december så tog hon de Ayurvediska råden på allvar ifrån den däringa boken ovan. Hon reste iväg med familjen för att ge sig själv och de sina näring, vila och massor av kärlek. Tillbaka med ny kraft och sprudlande energi igen i januari 🙂