Vi flyttar in i vår tillfälliga lokal!

Plötsligt händer det: Veda ska renoveras & fixas till!

Jo, men äntligen är det på gång: renoveringen av Vedas lokaler, som jag har tjatat om sedan innan sommaren, minst! Veda ska förgyllas med nya färger och former, å jag sitter med fniss i halsen, tapetprover runt fötterna å pannan i djupa veck.. Det kommer bli smartare & fräschare badrum för er fina elever (x 2 hurraa!), nytt snyggt golv, modernare kök, snyggare väggar samt rymligare & öppnare i receptionen/butiken! Självklart behåller vi samma varma, goa energi, den fridfulla atmosfären & våra passionerade yogalärare 🙂
Asså, jag är så himla glad hörrni! Under perioder har jag funderat över lokalen och hurivida jag kanske skulle uppdatera Veda rent av utanför de befintliga väggarna & flytta? Men näe, jag gillar energin för mycket i oasen inne på gården så här vill jag faktiskt vara kvar, MEN tar tacksamt emot fräschare vibbar å omstart inne i vårt ljuva space istället! Så kul det ska bli.

Vad innebär då detta?
Jo: Att vi FRÅN OCH MED TORSDAG 24 NOV (jepp, imorgon!) kommer vara i en tillfällig lokal bara ett stenkast bort! Du går from då in via själva Norrgatan. Nr 15 står med stor text på en port bredvid secondhandaffären Röda korset. Där går du in & en trappa upp –  följ Veda affisherna.
Alla klasser kommer rulla på som vanligt, fast där då alltså, under resten av november & december.
Här finns såklart även vår lilla yogabutik – som vi passar på att ha FLYTT-REA i, lagom till jul & allt! Du kommer kunna byta om och allt det där som vanligt, men dusch kommer vi tyvärr sakna under denna period. Raggardusch (yogadusch?) går ju såklart bra = blaska av armhålor osv i handfat, det finns lyxigt nog 2 toaletter!
Vi ska se till att fixa det riktigt mysigt i våra tillfälliga lokaler tills imån & såklart extra extra supermys i ”nya Veda” som vi  Nyöppnar den 12 januari 2017!
/ Linda W