Att yoga på egen hand…

Härliga sommaryogatips för DIN yoga

Vid din sida på yogamattan i sommar finns (utöver kanske undrande släktingar och familjemedlemmar som klurar på vad du EGENTLIGEN gör där på mattan) flera yogalärare att ta hjälp av på distans!
Flera av er har min Asthanga Yoga CD tex, sätt på den och yoga loss med ett skönt flow genom de grundläggande ställningarna och en kort varaint av de avslutande, hela CD’n tar ca 60min. Om du inte har, men vill köpa ett ex, maila till linda@vedayoga.se så kan jag skicka den till dig 🙂
Känner du att du vill flöda ännu mera, genom hela Primary Series (Första serien) & inte behöver någon vidare instruktion till ställningarna och dess ordning, då kan du lyssna/titta på detta klipp med Manju Jois. Han guidar dig igenom hela serien på endast 60min, det betyder ljuvligt flow (tempo!) och fullt fokus…

Manju Jois full Primary series

Här är oxå ett kort, glatt klipp med Manju att kika på. Missa inte att självaste Manju kommer till Småland i sommar! 9-14/8 närmare bestämt, till Jönköping. Du kan yoga med honom en hel vecka eller på en-dagsworkshop. Kolla in myoga.se för att boka en plats.

För er som kanske inte kan alla ställningar utantill och som vill fnissa lite mer i er yoga, känna skönt flöde & ledas av lite mer ord (och skojiga kommentarer!) kan lyssna/titta på detta klipp med David Swenson! Att yoga hela Primary med David tar således lite längre tid, ca 1h & 40 min, men det är det minsann värt! Skrattmusklerna får oxå sitt 🙂

David Swenson full Primary series

Fint kort klipp med David där han förklarar (alltid med mkt humor!) lite alternativ till olika ställningar i Primary Series, så du kan hänga med lättare i flow’et både i Manju’s å David’s klipp och såklart hitta bekvämlighet i DIN YOGA, var när och hur DU än vill yoga..

David visar alternativ

Tips till lite lugnare yoga kommer inom kort!

Ha en riktigt härlig yogasommar! Vi ses i augusti.

Med värme!
Linda Wikström