Familjeyoga & Barnyoga i augusti & hösten 2016

Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda familjeyoga (där du yogar med ditt barn) och barnyoga (för bara barnen) hos oss här på Veda! Så glada faktiskt att vi kör 2 gratis prova-på klasser i augusti + en workshop för endast 80:-/pp. Läs mer om detta längst ner på denna sida..

Familjeyogan blir en skön stund där du kan yoga tillsammans med ditt barn, ålder 4-10 år.
Yogastunden vävs ihop av en saga där ni får prova olika yogapositioner enskilt och ihop. Fokus ligger på att yoga tillsammans med glädje, fantasi och närvaro. En avslappnande och lekfull klass som kan passa alla från 4 år och uppåt.
Pris: 160:-/ gång (för ett barn med en vuxen)
Tid: torsdagar 16.30-17.15 hela hösten, med start 1 sept ( gratis prova-på 18 & 25/8!)
Anmälan: du bokar dig löpande via bokningssidan, max 2v i förväg. Avbokning senast 4h innan.

Barnyogan är en kreativ och lekfull yoga för skolbarn mellan ca 7-12 år
Barnen provar olika yogapositioner både enskilt och i grupp samt enklare andningsövningar som kan användas i vardagen för att hitta balans och koncentration. Barnyogan ger en motvikt till en hektisk värld och bidrar till att göra barnen mer medvetna om sina känslor, öka självkänslan och ger bättre kroppskännedom. Vi strävar efter en prestationslös atmosfär där barnen kan känna sig välkomna och bra precis som de är!
Pris: 1200:- för 12 tillfällen
Datum: torsdagar kl 17.45-18.45. Denna grupp startar 1/9 & fortsätter tom 1/12 (uppehåll v 37 & 44)
Anmälan: här, scrolla ner till Barnyoga & boka senast 30 aug. Här kan du också läsa mer om vår barn- & familjeyogalärare Anna Stenung.

Missa inte:

  • GRATIS prova-på barn- & familjeyoga: 18/8 & 25/8!
  • Barn- & familjeyogaworkshop, inkl fika 21/8. Pris: 80:- (barn gratis)
  • OBS Begränstade platser, förboka din/er plats via bokningssidan