Bilder från David Swenson’s event 25-27 mars 2016.

Här kommer så äntligen fina bilder, tagna av fotograf: Natalie Johansson, från den härliga Ashtanga yoga helgen med gästande yogaprofilen (och legenden) David Swenson, Texas, USA 25-27/3-16. Hela helgen arrangerades av Veda i samarbete med PM & Vänner, vars vackra lokaler vi yogade loss i. Helgen var fylld av 7 workshops med olika tema: Asthanga yoga introduktion, hela första serien, workshops kring inversioner & bakåtböjningar, filosofiworkshops kring bandhas & andning samt Eight limbs of Ashtanga yoga, och en härligt flödande workshop genom andra serien/ Nadi Shodana.

David är verligen en genuin och unik lärare som delar med sig av all sin gedigna kunskap på ett sprudlande och lätt sätt, med mycket humor och kärlek. Jag tror alla lämnade salen med ett leende på läpparna oavsett vilken workshop de var med på 🙂

En härlig gemenskap och superskön stämning präglade verkligen hela helgen och toppades med en gemensam middag uppe på PM & Vänner’s prisbelönta takrestaurang. Mums!

Vi är fortfarande så innerligt tacksamma och bubbliga över att ha fått äran att arrangera detta event och ser fram emot att träffa alla er yogis igen, någonnstans i världen. Vi hoppas såklart oxå att David Swenson himself har möjlighet att göra ett återbesök hos oss snart igen 🙂

/ Linda Wikström