Ashtanga yoga helg i maj

Om bara några veckor välkomnar vi nästa gästande lärare hos oss här på Veda! Vilken spännade vår det har varit & fortfarande är! Nikolaj Jepsersen kommer hit 27-28 maj, från Subtle Project i Köpenhamn & delar med sig av 3 workshops. Du kan komma på alla (rabatterat pris) eller välja en eller två, såklart. Missa inte detta tillfälle.

Fredag 27 maj kl 16.30-19.30
Guidad Ashtanga yoga klass som avslutar med andningsövningar, meditation och chanting. Nikolaj ger dig oxå tips till hur du kan praktisera lördagens ”Mysore” yoga. Du behöver inga förkunskaper för att delta på denna klass.

Lördag 28 maj kl 08.00-10.00
Ashtanga ”mysore” klass. Vilket betyder att klassen inte är ledd, utan du praktiserar själv i eget tempo, utifrån dina egna förutsättningar och så länge du vill (det går alltså bra att sluta innan kl 10.00) Nikolaj finns på plats som en hjälpande hand när du behöver assistans eller hjälp att minnas ording, medan du lugnt blir guidad av din egen inre röst. Du behöver inga förkunskaper för att delta på denna klass.

Lördag 28 maj kl 11.00-14.15
Spännande workshop om asanas/yogaställningar. Nikolaj kallar den ” Understanding the basics of an asana in the light of anatomy”, så det blir filosofisk och teknisk genomgång av några utvalda asanas/ställningars anatomi. Avslutas med andningsövningar, meditation och chanting.

Alla workshops hålls på engelska.
Pris: 350:-/ workshop eller 900- för alla tre.
OBS Boka din plats senast den 15 maj. Läs mer om Nikolaj & boka här: Nikolaj’s yogahelg