Sommar, sommar, sommar!

Våren har kommit och vi fortsätter yoga loss med sköna dropin klasser på schemat. Vi blickar oxå längtansfullt mot Nikolaj Jespersens Ashtanga yoga workshops 27-28/5 & såklart mot den ljuva, ljumma sommaren…
Utöver vårt dropin sommarschema som gäller 30/5 tom 8/7 erbjuder vi även annat härligt! Nedan följer en liten överblick. Du bokar dig som vanligt via bokningssidan till våra workshops, retreat, kurser & dropinklasser, max 2v innan & avbokar minst 4h innan. (Bindande anmälan till kurs & workshop. Vi reserverar oss för vissa ändringar i tider och datum)

Utomhusyoga på PM’s härliga TAKterass
även i sommar intar vi takterassen för lite skön utomhusyoga. Till dessa klasser behöver du inte boka dig, det är först till kvarn/i mån av plats principen som gäller här. Å vi får plats rätt många.. vissa klasser förra året var vi hela 40-50 pers! Tänk på att det kan vara kallt, så ta på dig ordentligt & medtag din yogamatta. Vill du njuta av PM’s smaskiga frukost efteråt behöver du förboka till: reservations@pmhotel.se, det kan vara fullt så boka frukosten senast dagen innan. Klasserna hålls av Linda, Martina eller Maria & yogan är gratis (vill du så får du såklart gärna lägga en valfri donationsslant för din yoga på avsedd plats).
Morgonyoga på PM kl 06.45-07.45
tisd 31/5, tisd 14/6, onsd 22/6 & onsd 6/7
Lunchyoga på PM kl 11.45-12.45
tisd 7/6

Sommaryogakurs med Linda Wikström
en härlig vecka på Veda med yoga måndag tom fredag, varje dag kl 07.00-11.30. Läs mer om denna vecka under event.

Miniretreat på Asia Spa i Varberg
2 dagar med yoga, spa, god mat, övernattning på hotell & samvaro. Missa inte! Läs mer under event.

Veda på Space of Love Yogafestivalen på Böda Sand, Öland
Om du är sugen på mer utomhusyoga kan detta vara ett kul alternativ. Kolla gärna in www.spaceoflove.nu. Festivalen pågår 3-12 juni & Linda Wikström kommer hålla klasser 4-6/6 & 11-12/6.

Sommar dropin schema
mer info om tider för sommaren kommer snart upp, eller kolla in bokningen lite längre fram, där kan du se 2v framåt i tiden.

Veda stänger 11/7 tom 14/8 för semester, bad, vila & vidarutbildning. Höstens termin startar 15/8. Varmt välkommen tillbaka till oss då 🙂