Ändrade tider för David Swenson’s söndag 27 mars

Det närmar sig påsk, vilket betyder härligt intensiv yogahelg här på Veda! Ni kan knappast ha missat att vi gästas av ingen mindre än yogaläraren David Swenson från Texas, USA 25-27 mars.

David har gedigen kunskap om yoga efter att ha utövat yoga sedan mitten av sjuttiotalet & lär ut allt han kan med en stor dos humor och mycket kärlek. Om du har yogat mycket eller lite spelar ingen roll, heller inte om du har utövat Asthanga yoga under en längre tid eller aldrig förut har testat på denna yogaform. Han erbjuder 7st olika workshops ( a’ 90-120 min) under helgen med olika inriktningar, endel mer fysiska workshops och endel lugnare och mer teoretiska. Om du har något som helst intresse av yoga – missa inte detta tillfälle att träffa och lära av David!

Alla workshops hålls på engelska på PM Hotel ( i Champagne salen) & på PM’s prisbelönta restaurang hålls även en vegetarisk buffe på lördagskvällen. Fredagen workshop + lördagens tider är samma som förut, men söndagens tider är alltså lite ändrade, se nedan. Vill du läsa mer om helgens ALLA workshops och/eller boka dig – klicka här.

Söndag 27 mars
08.30-10.30
NADI SHODANA / A GUIDED TOUR
en introduktion till Asthanga yogans andra serie.
12.00-14.00 INVERSIONS, BACKBENDS AND SITTING WITH YOUR BREATH
att vända uppochner på tillvaron och sedan hitta tillbaka hem till andningen.
14.30-16.00 EIGHT LIMBS AND DAILY LIFE
Hur kan min yoga appliceras i mitt vardagliga liv?

Varmt välkommen!