Kursavslutningar hösten 2015

Igår värmde vi upp yogasalen så att svetten lackade minsann. Först med en tvåtimmars introduktion i Ashtangayoga som var helt fullbokad! Vilket härligt gäng som yogade loss genom grunderna i denna sköna yogaform & som dessutom fick varsin CD med sig hem. Det var så kul att jag tänker lägga in en likadan kväll tisd 15 december! Så missade du tillfället, eller vill gå den igen, välkommen att boka!

Kvällen avslutades sen med att imma igen fönstrena ordenligt..  Det var sista kurstillfället för gruppen som gått fortsättningskurs i Asthangayoga under 10 veckor. Vi avslutade med en meditativt,fokuserad, ledd klass genom hela Primary series. (Tillochmed de ställningar vi inte lagt så mycket fokus på flödade vi igenom av bara farten!) Vilket flow, vilket fokus, vilken glädje! Helt fantastiskt.
Upplevde samma sak förra veckan när den 10 veckor långa introduktionskursen i Asthanga avslutades. Vilka yogis. Tänk vad mycket vi har gått igenom och vad mycket som landat, på bara 10 veckor!

Maria avslutade sina kurser förra veckan, en hel drös av yogisar har under 10 veckor lärt sig grunderna & filosofi i ”Yoga för Nybörjare” och sköna övningar och meditatinstekniker  i ”Yoga & meditation”. Vilken ära att få vara lärare till så många fina elever.

Vi planerar nu inför vårens kurser med start i januari och februari 2016 & tar gärna emot önskemål för tema i dessa kurser, men tänk snabbt! Vi vill gärna ha dina tankar senast tisd 8/12. Maila gärna linda@vedayoga.se.

Tack för denna termins sköna kurser, alla ni som varit med! Det har verkligen varit härliga tillfällen & många fina möten. Hoppas vi ses på dropin klasserna nu under jul & mellandagarna, och såklart på de nya kurserna & nya terminen i vår!

/ Maria & Linda