Asthangayoga retreat i Portugal 19-26 april 2016

Nu har pusselbitarna fallit på plats & vi kan äntligen bjuda in till ett härligt Ashtangayoga retreat i Portugal!

Längtar du efter en fridfull plats där du kan landa i stillhet & andas på riktigt?  I Odemira, Portugal, finns ett fantastiskt vackert & fridfullt naturställe ”Awaken n’ Transition”, mitt i en park, där du kan varva din yoga med att spana på vilda hjortar & örnar, ta ett dopp i naturpoolen, observera den spektakulära stjärnhimlen eller hike’a runt i den fantastiska parken. På området finns också meditationstempel, chillout hörnor, solterass med panoramautsikt & en naturlig amphiteater. Bara 15 minuter iväg ligger några av Portugals vackraste stränder.

Yoga
Linda Wikström, från Veda i Växjö & Anna Bjärkvik från Myoga i Jönköping välkomnar till en vecka av härlig Asthanga vinyasa yoga. Flödande, dynamisk yoga där andning och rörelse vävs ihop till en helhet för att skapa fokus, kraft, vila och lugn. Veckan innefattar 6 ledda morgon Asthangaklasser samt 5 eftermiddagsklasser med olika tema (filosofi, andning, pranayama, teknik). Både Linda & Anna har lång erfarenhet & gedigen utbildning inom Asthanga vinaysa yoga. 

Boende
Vi bor i sovsal (6-8 bäddar) eller del av dubbelrum (mot extra kostnad) och har fritt tillträde till övriga rum på stället, som den naturliga bio-poolen, meditationstemplet, solterassen med panoramautsikt, stort kök & flera inomhus- & utomhus loungehörnor. 

Mat
Kärleksfullt tillagad vegetarisk mat (helpension) ingår alla dagar. För specialkost (glutenfri, rawfood, allergi) tillägg: 520:- 

Pris 
Du betalar: 5900:- för yoga, mat & boende i sovsal (6- 8 bäddar/rum), eller lägger du till + 2000:- för del i dubbelrum. 

Anmälan
Maila anmälan till: linda@vedaoyga.se ange ditt namn, hur du vill bo (sovsal eller del i dubbelrum) samt ev allergi/specialkost. OBS: Begränsat antal platser!
Anmälningsavgift 1500:- betalas mot faktura i samband med din anmälan för att säkra din plats (ej återbetalningsbar). Resterande summa betalas senast 29/2-16.  

Frågor & mer info
Maila dina funderingar till linda@vedayoga.se eller info@myoga.se , eller titta in på www.vedayoga.se eller www.myoga.se 

Flygresa
Pris för transfer & flygresa tillkommer. Det går flera billiga & bra flyg från Jönköping & Köpenhamn som passar lämpligt. Vi rekommenderar att du tittar på www.flygresor.se .  Vill du veta mer om ”Awaken n’ transition” så kan du titta på: www.airbnb.se

Anna Bjärkvik, Myoga

Linda Wikström, Veda i Växjö

Linda Wikström, Veda