Yoga on and off the mat with Mikko

Yoga workshop 6-7 of July with mikko seppinen

Vi välkomnar Mikko tillbaka till oss här på Veda igen för en lärorik & spännande yogahelg. Mikko har i flera år drivit yogastudio i Köpenhamn och reser nu runt hela världen för att undervisa yoga. Denna helg har tema ”Yoga on and off the mat”, och du kommer få ta del av ledda yogaklasser, många värdefulla tips & fördjupa din förståelse för yogans filosofi.

En av yogans största gåvor är att vi får så många verktyg att använda så vi kan återvända till ett liv fyllt av enkelhet och frid i en värld fylld av växande komplexitet..
Genom regelbunden övning kan vi så småningom hitta frid att kunna våga vara den vi verkligen är, och samtidigt inspirera andra att göra detsamma. Denna helgworkshop ger dig tips kring de fundamentala teknikerna inom yoga, på ett ödmjukt och lättförståeligt sätt. Målet är att inspirera till att ta med dessa tekniker in i det vardagliga livet.

Under helgen kommer vi praktisera asanans (fysiska yogaövningar), bygga upp en pranayama-grund (andningsövningar) och landa i grundläggande yogafilosofi som sammanfattar och hjälper oss få in dessa värdefulla verktyg ”off the mat” dvs in i vardagen.
Denna workshop är för alla, oavsett tidigare erfaranhet.

———

Lördag och söndag 6-7 juli:

9.00-11.30 On the mat: Pranayama and guided asana practice
Morgonyogan (som har sin grund i Ashtanga) kommer stärka iden att andningen är det kraftfullaste verktyget i yoga. Vi startar dessa morgnar med att öka andningsmedvetenheten och använder det till att fördjupa vår fysiska yoga. Vi bryter ner individuella element i vår praktisering för att upptäcka ställningarna på djupet och hittar vägar för alla att nå sin egen stabilitet och mjukhet. Vi kommer också bygga upp en grundläggande pranayama-praktisering (andningsövningar) och mer närvaro.

11.30-12.15 lätt vegetariskt snacks, ingår.

12.15-14.00 Off the mat: Yoga in the daily life
De allra flesta av oss är ivriga att lära den fysiska delen av yoga, men när vi fördjupar vår yoga inser vi att det bara är en del av en större bild. Lättförståeligt kommer Mikko guida oss genom filosofiska tankar och teorier kring yoga och hur vi kan använda oss av detta i vårt vardagliga liv. Välkommen alla som vill förbättra kvaliteten i sitt liv!

Pris: 1490:- Din anmälan är bindande. Anmäl dig nedan under ”kurs” (funkar bäst på dator och mindre bra med telefon än så länge…)

Mikko undervisar på engelska.

Läs mer om Mikko Seppinen här: https://www.mikkoseppinen.com/

Boka event