Karin Björkegren Jones

Flyttat datum! Härliga helg! Välkommen till en riktig yogaboost-helg med Karin Björkegren Jones! Du kan välja att gå på alla 3 workshops eller enstaka (om du nu kan välja bort någon?) Vi ser fram emot att ha Karin hos oss här igen & en riktigt mysig helg!

Fredag 4/9 kl 18-20.30 After work Yoga

Vi behöver lära oss att pausa och att tillåta kroppen att landa och att hitta in i livets mellanrum. De där skarvarna före och efter aktiviteter eller stunden mellan en in- och utandning. Ögonblick när allt är stilla. När du hämtar kraft. Känner du att det går för fort i ditt liv? Att det kanske innehåller för mycket stress och oro? I den här workshopen blandar Karin yinyoga, med lugnare form av yoga, andningsövningar och avslutar med en guidad meditation för att vi ska hitta in i oss själva och våga landa lugnt och i ro.
Yogan är som en verktygslåda där man kan plocka ut det ena verktyget efter det andra för att hitta stillhet. Vi kommer att utforska flera tekniker.
Pris: 500 kr

Lördag 5/9 kl 10.00-12.00  Yoga för att boosta lymfsystemet och sköldkörteln


I december 2019 kom Karins bok Balans naturlig väg till en friskare sköldkörtel ut. Ett par år tidigare publicerades Karins bok Omstart som handlar om lymfsystemet. Både sköldkörteln och lymfsystemet tar stryk när vi lever i stress. I den här workshopen kommer vi att göra yoga för både sköldkörteln och för att väcka lymfsystemet.
Pris: 700 kr i workshopen ingår Karins senaste bok ”Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel” (värde av 200:-). Vill du köpa till Karin’s böcker ”Paus” & ”Knip” kan du förbeställa dessa senast 2v innan till linda@vedayoga.se. Pris: 200:-/st)

Lördag 5/9 kl 13.00-15.00 Knip Yoga

Lär känna ditt underliv! Med erfarenhet från sina fulltecknade knipworkshoppar har hälsoprofilen, författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok ”Knip för bättre hälsa” med flera nya kapitel och ännu mer knipfakta. Förutom knip-kapitlet kan du läsa mer om yonimassage, hormoner och hur du gör din egen snippolja, samt få viktiga råd om hur du tar hand om ditt underliv. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.

Pris: 500 kr

Anmälan: Du bokar dig till dessa workshops på bokningssidan (som du kommer till om du klickar nedan) obs funkar bäst via dator och inte via telefon.
Hör av dig om du har nåra frågor till: linda@vedayoga.se. OBS Förra gången Karin var hos oss tog platserna slut väldig fort, så vänta inte för länge med att boka plats.
PS Lätt mellanmål ingår på lördagen mellan workshopsen, vill du hellre köpa något så finns det flera restauranger i stan på gångavstånd.

Om Karin Björkegren Jones, född 8 augusti 1964 är en svensk journalist, författare och yogalärare i Stockholm.Karin Björkegren Jones har studerat journalistik, språk, film- och kulturvetenskap på Stockholms universitet. Under åren 1989 till 2003 arbetade hon som researcher, redaktör, inslagsproducent, reporter, programledare och programutvecklare på programbolag och direkt åt bland annat SVT, K-world, ZTV och TV4. Sedan 1990 har hon dessutom  frilansat som journalist för ett flertal hälso- och livsstilstidningar och varit chefredaktör för ett editionerat kvinnomagasin. Från år 2001 har hennes arbete främst varit inriktat på yoga. Karin har gått yogalärarutbildningar, själv haft gravidyogalärarutbildningar och studerat yoga för flera av de internationellt framgångsrika yogalärarna. Karin håller populära workshops i yoga, bäckenbottenträning och om hur man tar hand om sitt lymfsystemet både i Sverige och utomlands. Hon har också producerat ett flertal yoga- & instruktionsdvder och skrivit ett flertal böcker om yoga och hälsa. Karin har utvecklat ett kvinnligt perspektiv, eller som hon själv säger; ”Feminism finns som en röd tråd i allt jag gör och gjort, på yoga, positiv kroppsuppfattning och hälsa.” I januari 2014 fick hon tidningens Hälsas guldäpple 2013, hedersomnämnande i kategorin Hälsoinspiratör med motiveringen: I sitt skrivande sätter hon ord på det svåra, som många med cancer går igenom och visar på olika aktiva sätt på hur man tar sig vidare. Lyssna gärna på Karin’s poddar: KVINNOLIV och PAUS  där tar hon upp aktuella ämnen i Kvinnoliv och guidar dig till paus i Paus. Hon har också startat en youtubekanal där du hittar flera av hennes yogafilmer gratis MIn Youtubekanal

Boka event