Yogadag till CancerRehabFonden

Tillbaka till livet – Yogadag till förmån för Cancerrehabfonden
Lörd 5/10 kl 09.00-13.30

All yoga mot donation – swisha till: 90 020 64. Du behöver inte vara medlem hos oss för att komma!

Varmt välkommen till en heldag med Yoga där all yoga sker mot donation till CancerRehabFonden! Låt oss tillsammans öppna våra hjärtan, bidra i kampen mot cancer & visa stöd till de som drabbats av cancer och anhöriga. Under dagen kan du yoga på upp till 8 olika yogaklasser & mingla och sippa te i vår mysiga lounge! Vi ser fram emot en dag fylld av människor och omtanke.

Du kan boka din plats till Veda tel: 0470-575714, eller till Idrottskliniken: 0470-18191, eller bara dyk upp! Vi hoppas på många människor men att alla får plats.
Schemat för dagen ser du nedan:

YOGAKLASSER

09.10-10.00* garuda yoga med Linda – stärkande, mjuka sekvenser som är vårdande och välgörande för hela kroppen.

09.20-10.10 morgonyoga med Jeanette – väck din stela morgonkropp med lugna yoga och energigivande andningsövningar.

10.10-11.00* yoga för ro med Elvira – lugna övningar som sänker stress & skapar ro.

10.20-11.10 yoga för män med Stefan – yoga som stärker, sträcker ut och balanserar, för nyfikna män.

11.10-12.00* yin yoga med Annelene – stillsam yoga där ställningarna hålls längre & ger djup vila.

11.20-12.10 vinyasa yoga med Anna – flödande yoga som skapar skön värme i kroppen och fokus i sinnet.

12.10-13.00 ashtanga yoga med Linda dynamiska sekvenser av rörelser som skapar värme, fokus och glädje.

12.20-13.10 *yoga för ro med Anna – lugn yoga som sänker stress & skapar ro.

 *stora yogasalen

(ps du bokar dig alltså inte via pushknappen nedan)

Vi är CancerRehabFonden

CancerRehabFonden är en religiöst och partipolitiskt obunden insamlingsorganisation som erbjuder kostnadsfri rehabilitering och stöd till cancerdrabbade vuxna och barn. Vi är helt fristående från andra cancerorganisationer och får inga statliga bidrag utan är beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser.

1 av 3 får cancer och totalt lever idag nära en halv miljon människor i Sverige som någon gång fått en cancerdiagnos. Varje år får ca 60 000 personer besked om att de har cancer – en var tionde minut. Att drabbas av cancer påverkar inte bara kroppen, det innebär även en stor psykisk påfrestning. Efter en cancersjukdom är det många som känner oro och ångest, är rädda för återfall och har svårt att komma tillbaka till vardagen och arbetslivet. Rehabilitering kan hjälpa cancerdrabbade att återhämta sig fysiskt och psykiskt. Vårdens resurser räcker inte till för rehabilitering och endast en mindre del av alla som drabbas av cancer erbjuds rehabilitering via sjukvården. Därför är CancerRehabFondens arbete så viktigt – vi rehabiliterar cancerdrabbade.

Hjäp till vuxna: Vuxna kan få stöd från oss i form av en veckolång vistelse på ett rehabiliteringsprogram med erfaren och legitimerad personal. Programmet innehåller bl.a. fysisk aktivitet, kostråd, samtal i grupp och individuellt och verktyg för att hantera ångest och stress. Läs mer om våra rehabiliteringsprogram

Hjälp till barn: CancerRehabFonden bekostar återhämtningsresor för familjer med cancerdrabbade barn. Vi beviljar även stöd för terminsavgifter för fysisk aktivitet. Läs mer om vårt stöd till cancerdrabbade barn

Vi har ett 90-konto vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll bevakar att vår insamling sköts på ett etiskt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.
CancerRehabFonden är även medlem i FRII – Frivilligorganisationernas Insamlingsråd. FRII arbetar för kvalitetssäkring av insamlingsbranschen och för att insamlingar bedrivs transparent och etiskt.

Boka event