Weekend of Bliss

Weekend of Bliss – helhetshälsa med Linda och Emma

Det har varit så många yttre stormar nu de senaste åren att man kanske börjar bli van att ständigt har en gnagande känsla av oro i både sinne och kropp? Så mycket forskning som gjorts på hur just stress påverkar oss & hur viktigt det är att hitta vägar, tekniker och ventiler att kunna släppa taget en smula för att orka. Inte bara orka förresten, utan för att faktiskt LEVA mitt i det kaos som blåser runtomkring oss.
Vi vill därför välkomna DIG till en Weekend of Bliss. En helg med fokus på att sänka stress, känna gemenskap, glädje och glöd. Jag hittade i boken ”Bliss” av Maria Borelius följande text som fastnade i mig:  ”Bliss= sublim sällhet,  tillvarons renaste ton. När man hittar den och den vibrerar i harmoni till glädje för en själv, för dem man älskar och det liv man lever.”
Tillsammans med oss (Linda Wikström och Emma Demitz-Helin) blir det en helg med extra allt – och med en önskan att vi kan hitta den där tonen och känna vibrationen tillsammans! Nu är vi så laddade att få dela att vi knappt kan vänta! Välkommen:

Fredag 17/6 kl: 16.00-21.00
16.00-17.00 yin yoga med pressur – mysig, stillsam yinyoga inleder denna lyxiga helg. Med små pressur-bollar får vi hjälp att mjukt släppa kroppens spänningar & mjukna.
17.10-18.00 föreläsning om inre ljus & kraft, motivation & vad som är viktigt i livet.
18.00-19.00 yoga: mindfully move – sköna yogarörelser i mjukt flow i takt till musik, ger en varm känsla i kroppen och glädje i sinnet.
19.30-21.00 Mingel & mys: räkmacka, bubbel & föreläsning ”Ge kärlek till din hud” med Lina från Le Lac

Lördag 18/6 kl: 09.00-15.00
09.00-10.00 styrka, puls & rörlighet – nyfiket upptäcker/utforskar vi kroppens kraft & stabilitet genom utmanande & roliga rörelser
10.15-11.30 yin yoga restorative – här låter vi sinne och kropp smälta samman i stillsam, passiv stretch där återhämtning & djup vila är ledorden.
11.30-13.00 vi njuter av en god & näringsrik salladslunch.
13.00-13.50 föreläsning om stress, hormoner och helhetshälsa.
14.00-15.15 yoga: vinyasa & yin – helhetsbalans genom flow och sedan ljuv stillhet.

Pris: 1895:- inkluderar utöver all härlig yoga & föreläsningar även kvälls-räkmacka, bubbel, lördagslunch, frukt, fika samt en lyxig goodiebag.
Din anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till en vän. Vi förbehåller oss rätten att ställa in/flytta datum vid färre än 10 bokade.
Boka: https://idrottskliniken.goactivebooking.com/event-categories/18/events. Du loggar sedan in med dina användaruppgifter (eller skapar en ny profil ifall du inte är tidigare medlem hos oss) & kommer sedan till anmälan och betalsidan för eventet. Maila linda@vedayoga.se med ev mat-alleriger vid anmälan.

Boka event