Veda + Idrottskliniken

Veda inleder en ny era mitt i sommaren då vi tillsammans med Idrottskliniken flyttar in i en ny vacker lokal på Kungsgatan, bara ett stenkast bort från vår nuvarande plats!

Happy news!
Veda flyttar ihop med Idrottskliniken på Kungsgatan 11 i Växjö City. Vi kommer fortsätta sprida yoga på samma sätt som vi gjort sedan 2006 & gillar allra bäst: med glädje, kunskap och passion till både nya och befintliga elever. Veda tar över lokalens hela övervåning med två vackra yogasalar, en härlig lounge/butik, massagerum och två omklädningsrum. På nedre plan & källare kommer Idrottskliniken att erbjuda gym & gruppträning. Vilken helhet!

Det känns så spännande och kul att få fortsätta utveckla yogan i Växjö & att Veda kan få växa på detta sätt! Idrottskliniken står för långsiktighet och vi har gemensamma tankar kring hur yogan ska få fortsätta vara innerlig och djup, i en avslappnad, tillåtande och mysig miljö. Precis som förut.

4-7/6 går flyttlasset så då har vi stängt några dagar.

ÖPPET HUS: 8 juni öppnar vi portarna för nyfikna ögon, öron och yogakroppar! Vi kommer erbjuda våra yogaklasser i de nya lokalerna juni ut, ta en liten paus i juli, och sedan dra igång höstens termin med dropin in klasser och våra yogakurser fasta tider i augusti. Inom kort kommer vi att sammanfoga våra påsar lite mer med bla ett gemensamt bokningssystem. Mer info kommer löpande. Vi ses!

 

(PS Klickar du på ”boka event” knappen nedan så kommer du till Veda’s kommande event/kurser/workshops. Än så länge har vi inte lagt in nåt event gällande denna flytt/övergång, men det kommer så håll ut!)

Boka event