Workshop Mathias & Linda

Yoga, föreläsning och musik. Lördag 3/6 kl: 10-14

Välkommen till en mysig & personlig workshop där vi övar oss i att våga omfamna oss själva & hitta (tillbaka) till det vi mår bra av genom yoga, föreläsning & musik.
Mathias Holmgren kommer bjuda på vacker sång & en innerlig föreläsning: Våga!
Linda Wikström guidar dig tryggt genom yoga för att stärka/balansera samt yoga där vi flödar mjukt & rytmiskt genom yogaställningar till Mathias sång.

Schema för dagen:
09.45 dörrarna öppnas, välkommen upp!
10.00-11.00 Yoga Styrka – vi utmanar kroppens styrka & stabilitet genom smarta & samtidigt mjuka yogasekvenser. Passet avslutas med mjuka andningsövningar & livesång av Mathias i avslappningen.
11.00-11.45 Hälsofika, te & kaffe
11.45-12.45 Föreläsning ”Våga”. Mathias delar med humor, glädje och mycket hjärta sin resa om att våga gå mot ett mer hälsosamt liv & att lyssna till sig själv.
12.45-13.00 frukt & smoothie
13.00-14.00 Yoga flow – vi övar på att röra oss sinnligt, mjukt & med hjärta i takt till musik. Steg för steg sätter vi ihop en sekvens som passar till en av Mathias vackra låtar som vi yogar till live. Passet avslutas med guidad avslappning och musik.

Mathias Holmgren är sångaren från bla Barbados, Melodifestivalen & som efter några destruktiva år med alkoholmissbruk och ohälsa gjorde en stor livsstilsförändring och nu vill peppa och inspirera att våga förändra mönster och vanor. I sin föreläsning ”Våga” berättar han på ett ocensurerat sätt om sin resa och hur han vågade ta hjälp och komma tillbaka starkare. Nu varvar Mathias artisteriet med föreläsningar och jobbar med kostrådgivning och personlig träning.

Linda Wikström är yogaläraren som sedan ca 17 år tillbaka sprider yoga med stor kunskap, humor & glädje. Hon brinner för att rörelse ska kännas njutbart, enkelt och kul. Linda håller främst yoga på yogastudion Veda i Växjö men även online, på olika hälsodagar & yogaresor i & utanför Sverige.

PRIS: 750:- inkl hälsofika, kaffe/te, frukt.

ANMÄLAN: https://idrottskliniken.goactivebooking.com/event-details/167?facility=4

Din anmälan är bindande, sista anmälningsdag 27/5.

Hotellrabatt:
Är du resande yogi & ska delta på våra event får du rabatt på Hotell Esplanad som ligger bara ett stenkast från vår yogastudio! Uppge kod: ”Yoga” så får du bo i enkelrum för 895:-/natt & dubbelrum 1195:-/natt. Priset gäller helg.
OBS: för att få rabatten bokar du ditt rum till info@hotelesplanad.com (Adress: Norra Esplanaden 21A)

Boka event