Yoga för kvinnorna

Donationsevent till Kvinnojouren Blenda 27 november

Välkommen till denna yoga mot donation där alla intäkter oavkortat går till Kvinnojouren Blenda. Blenda erbjuder skyddat boende för kvinnor som utsatts för våld i nära relationer och medföljande barn. Kvinnojouren Blenda i Växjö är en partipolitisk och religiöst obunden förening som arbetar aktivt för att motverka alla former av fysiskt, psykiskt, ekonomiskt, sexuellt och socialt våld. De bekämpar i första hand det våld som riktas mot kvinnor. Föreningen bildades hösten 1981. Blenda ger dels stöd och hjälp åt kvinnor som vill förändra sin livssituation  & i akuta situationer tar de emot de hjälpsökande i sin jourlägenhet. All  medverkan syftar till att hjälpa kvinnorna att själva bestämma över sina liv.

Välkommen

Plats: Champagesalen på 2ra våningen, Hotell PM & Vänner.

07.00-07.45 Garuda yoga – hitta fokus & energi genom sköna rörelsesekvenser i lugnt tempo.

10.00-11.00 Yoga för ro – kom & yoga genom mjuka, enkla övningar för ro & balans.

11.30-12.30 Ashtanga yoga – flöda genom yogasekvenser med fokus & kraft.

Vill du äta frukost eller lunch efteråt på hotellet så bokar du det direkt till reservations@pmhotel.se

Pris: all yoga mot donation denna dag! Du kan swisha valfri donation till:
123 313 87 81 märk med ”gåva” eller: donera ett platt paket. Ett platt paket kan vara: presentkort på kläder/skor, mat, heminredning, leksaker, bio, bad eller lekland. Alla presentkort och gåvor går oavkortat till Blenda. Du kan också stötta genom att bli medlem, det kostar 100:-/kalenderår. Swisha medlemsavgiften till ovan nr & märk din betalning med ”medlemsavgift”.

Utöver Blenda’s outtröttliga arbete för alla kvinnor tackar vi även PM & Vänner som sponsrar med sin vackra sal denna dag och ser fram emot en fin dag tillsammans!

Anmälan: du behöver inte yoga för att skänka en slant till Kvinnojouren Blenda (se ovan detaljer)men vill du boka plats för yogan mailar du till linda@vedayoga.se (vi behöver ditt namn och telefonnr). Eftersom vi har begränsade platser så uppskattar vi att du hör av dig om du får förhinder så vi kan erbjuda din plats till en reserv. Du kan såklart också droppa in & se om det finns plats i stunden. Vi tar in max 20p/ klass i vår stora sal denna dag.

Boka event