Livsbalans med Yoga

Yoga – din bästa vän vid klimakteriet.
Välkommen till en lärorik halvdag, för dig som är nyfiken på & vill veta mer om klimakteriet, hormonbalansen, nervsystemet och hur du kan må bra, oavsett om du är i början av klimakteriet, mitt i, redan passerat eller bara vill veta mer. När vi kommer in i klimakteriet och fortsätter leva som förut kan kroppen börja protestera på olika sätt  och vi behöver då ta oss tid att känna in vad som behöver förändras och hur vi ska ta hand om oss i denna nya fas i livet. Yogan är fenomenal inom detta område: vi andas, sträcker ut, släpper spänningar, mediterar och känner inåt hur vi egentligen mår. Är du nyfiken på att veta mer om hållbar hälsa genom livets faser, hur du kan påverka ditt eget mående och få förståelse för livets svängningar & vill ha en härlig dag med yoga och gemenskap? Välkommen då till denna fina förmiddag tillsammans med Ella Roström & Linda Wikström.

Schema för söndagen 16/1:
08.45-09.00 dörrarna öppnas, välkommen upp!
09.00-10.15  yoga för återhämtning
10.15-10.30 paus
10.30-11.45 fika & föreläsning om nervsystemet, hormonsystemet, skiftningar i livet, stress, återhämtning & fysisk aktivitet.
12.00-13.00 yoga för rörelseglädje Mindfully Move

Pris: 650:- inkl fika.
Plats: VedaYoga, Kungsgatan 11.
Anmälan: gör du via knappen nedan eller här: https://idrottskliniken.brponline.se/#/events
OBS: Din bokning är bindande men du kan på egen hand överlåta din plats till någon annan om du får förhinder, hör då av dig så vi vet vem som tar platsen i ditt ställe.

Boka event