Knip – yogaworkshop

fullbokad

MED KARIN BJÖRKEGREN JONES

Fantastiska Karin kommer till oss i augusti för att hålla två mycket uppskattade workshops! Missa inte detta tillfälle.

Knip
Lär känna ditt underliv! Med erfarenhet från sina fulltecknade knipworkshoppar har hälsoprofilen, författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok ”Knip för bättre hälsa” med flera nya kapitel och ännu mer knipfakta. Förutom knip-kapitlet kan du läsa mer om yonimassage, hormoner och hur du gör din egen snippolja, samt få viktiga råd om hur du tar hand om ditt underliv. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.

När: Lörd 31/8 kl 14-16
Var: Veda
Kostnad: 650:-, då ingår även boken ”Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp”. Din anmälan är bindande.
Boka plats: klicka på knappen nedan & ”boka kurs” – så kommer du vidare till bokning & betalning online
(Karin håller även workshopen ”PAUS” denna dag kl 11-13, kom gärna på båda hennes workshops!)

Om boken ”Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp”
”År 2013 kom Knip för bättre hälsa ut för första gången. Sedan dess har Karin Björkegren Jones rest Sverige runt och hållit fulltecknade och uppskattade knipworkshoppar för kvinnor. Hon har föreläst och förklarat allt om knipet för urologer, gynekologer och barnmorskor. Bäckenbottenträning är inte bara viktigt för kvinnor som fött barn och för att slippa och motverka inkontinens, foglossning, hemorrojder och livmoderframfall. Att veta hur man aktiverar sin PC-muskel kan också ge en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv. Boken har fått flera nya kapitel men innehåller fortfarande råd från olika experter, bland annat en sjukgymnast, en dansare och en personlig tränare, som förklarar hur man med hjälp av knipet får en stark och frisk kropp.Med erfarenhet från sina knipworkshoppar har hälsoprofilen, journalisten och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok med ännu mer knipfakta. Ta hand om ditt underliv och lär dig hur du hittar, och behåller, det viktiga knipet.”

Om Karin Björkegren Jones, född 8 augusti 1964 är en svensk journalist, författare och yogalärare i Stockholm.Karin Björkegren Jones har studerat journalistik, språk, film- och kulturvetenskap på Stockholms universitet. Under åren 1989 till 2003 arbetade hon som researcher, redaktör, inslagsproducent, reporter, programledare och programutvecklare på programbolag och direkt åt bland annat SVT, K-world, ZTV och TV4. Sedan 1990 har hon dessutom  frilansat som journalist för ett flertal hälso- och livsstilstidningar och varit chefredaktör för ett editionerat kvinnomagasin. Från år 2001 har hennes arbete främst varit inriktat på yoga. Karin har gått yogalärarutbildningar, själv haft gravidyogalärarutbildningar och studerat yoga för flera av de internationellt framgångsrika yogalärarna. Karin håller populära workshops i yoga, bäckenbottenträning och om hur man tar hand om sitt lymfsystemet både i Sverige och utomlands. Hon har också producerat ett flertal yoga- & instruktionsdvder och skrivit ett flertal böcker om yoga och hälsa. Karin har utvecklat ett kvinnligt perspektiv, eller som hon själv säger; ”Feminism finns som en röd tråd i allt jag gör och gjort, på yoga, positiv kroppsuppfattning och hälsa.” I januari 2014 fick hon tidningens Hälsas guldäpple 2013, hedersomnämnande i kategorin Hälsoinspiratör med motiveringen: I sitt skrivande sätter hon ord på det svåra, som många med cancer går igenom och visar på olika aktiva sätt på hur man tar sig vidare. Lyssna gärna på Karin’s poddar: KVINNOLIV och PAUS  där tar hon upp aktuella ämnen i Kvinnoliv och guidar dig till paus i Paus. Hon har också startat en youtubekanal där du hittar flera av hennes yogafilmer gratis MIn Youtubekanal

Boka event