Donationsyoga på PM

Torsdagen den 13 december på Hotell PM kl 11.00-11.50 & 12.00-12.50.

Vi bjuder in alla som vill yoga med oss att göra just det, mot donation till ”Giving People” på självaste Luciadagen 13/12 i Champagnesalen på Hotell PM. Du behöver inte föranmäla dig, vi tar in så många vi kan i denna vackra, stora sal. Ta med alla du känner & din yogamatta, endast ett fåtal lånemattor finns på plats.
Du behöver inga förkunskaper till dessa klasser som passar oavsett tidigare erfarenhet, bara kom!
11.00-11.55 Lugn yoga & andning – Vila, centrering och lugn. Vi rör oss mjukt genom kroppen med fokus på vår andning & att släppa på spänningar. Ger en känsla av ro & djup avspänning.
12.00-12.55 Garuda matta & andning – Fokus, kraft och elegans. Vi rör oss mjukt genom rörelser som är vårdnade & omhändertagande för kroppen. En träning som är varierad & utmanande men samtidigt enkel och precis. Ger bättre hållning, flexibilitet och kraft.

Du kan swisha redan nu, eller på plats den 13/12 till swishnr: 123 137 65 24. Du kan oxå titta in i Giving People’s gåvobutik där du tex kan ge en julklapp till en barnfmilj som inte har någon möjlighet till att köpa julklappar eller ge bort en matkasse.  https://www.givingpeople.se/butiken/

Giving people’s vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap och fattigdom, hjälporganisationen arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.

Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom. Giving People arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten i september 2013 förmedlat ett stort antal matkassar, kläder, skor och hygienartiklar till barnfamiljer över hela Sverige. Giving People arbetar förutsättningslöst med fokus på barnen. Organisationen arbetar främst med givare, privatpersoner som blir en del av vårt nätverk och som åker ut med hjälp till de hjälpsökande familjerna. Giving Peoples styrka är organisationens korta ledtider. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People får de hjälp inom några timmar upp till några dygn beroende på hur akut deras situation är. Giving People är helt unika i snabbheten med att få ut hjälpen till den behövande familjen. Giving People kan leverera akut hjälp av mat och andra förnödenheter inom några dygn i hela Sverige med hjälp av givare i Giving Peoples nätverk och/eller presentkort samt matkuponger. Giving People arbetar med ärende. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People gör organisationens administratörer ett utredningsarbete för att säkerställa att familjen lämnat sanningsenliga uppgifter. När utredningsarbetet är utfört och barnfamiljen blir godkända för att få hjälp skapas ett ärende. Barnfamiljen matchas sedan i Giving Peoples givarregistret, läggs ut som ett ärende på Giving Peoples Facebook sida (och inom kort även på webbplatsen) eller tilldelas presentkort. Barnfamiljen får hjälp snabbt och väntetiderna är korta. De sökande informeras om att eventuella kreditupplysningar kommer att tas och de måste alltid lämna personnummer, fullständig adress samt telefonnummer. Giving Peoples utredningsarbete är enkelt, målet med utredningen är att bekräfta att de uppgifter den sökande lämnat är sanningsenliga och att hindra bedragare från att lura till sig hjälp.

Läs gärna mer på Giving People’s hemsida: https://www.givingpeople.se/

(du kan alltså inte boka via pushknappen nedan, utan bara kom!)

Boka event