Våra djupgågående yogakurser är ett komplement till dropin klasserna. Går du kurs har du en garanterad plats hela kurstiden & får en djupare bild av yogans alla delar. Varje kurs har även ett specifikt tema. Vi startar nya kurser vid varje terminsstart & har även kortare kurser som startar i mitten av terminen. Vissa av våra elever går bara kurs, vissa bara dropin-yoga & andra väljer att kombinera. Vad vill du?

YOGAKURSER/FASTA TIDER VT-19
Yogakurserna är för dig som vill ha en fast tid i veckan & fördjupa din yoga inom ett visst tema.

ASHTANGA YOGA grunder, filosofi & andning
Måndagar kl 19.00-20.30, 29/1-25/3 (uppehåll v8) 8 ggr

Denna kurs med Linda Wikström riktar sig till dig som är nyfiken & vill närma dig grunderna i den flödande yogatraditionen Ashtanga yoga. Vi går igenom den stående sekvensen med vinyasaflöde, traditionella andningsövningar & yogafilosofi, oavsett om du är nybörjare eller har yogat förut. Inga förkunskaper behövs. Kursen ger dig en fin grund att stå på i din fortsatta yoga.
Pris: 1850:-

ASHTANGA YOGA mysorestyle
Tisd kl 17.15-18.55, 29/1-26/3 (uppehåll v 8,) totalt 8 ggr.
Denna kurs med Linda Wikström riktar sig till dig som vill fördjupa din ashtanga yoga praktisering. Här kommer du få mycket personlig hjälp till att gå vidare i din yoga/repetera det du redan kan. Du kommer få yoga ”mysorestyle” dvs i ditt eget tempo genom de ställningar du har lärt dig & får personlig assistans att fördjupa, förenkla, modifiera eller gå vidare. Kursen kommer ge dig nycklar till att landa i hållbar yoga & mer regelbunden egen praktisering. OBS liten grupp 12 personer max.
Pris: 1850:-

YOGA INVERSIONER att vända uppochner på kroppen
Tisdagar 19:30-20:30, 29/1-26/3 (uppehåll v 8) totalt 8 ggr.
I denna kurs med Magnus Ringberg får du lära dig att vara upp och ned, hitta kroppens linjering och teknik. Du behöver alltså inte kunna det innan! Du lär dig steg för steg på ett säkert och effektivt sätt. Magnus kommer i kursen att gå genom inversion där man står på händerna, underarmarna och huvudet. Perfekt för dig som vill lära dig, är rädd eller känner att du vill fördjupa din teknik.
Pris: 1250:-

Anmälan: boka dig på resp kurs i bokningen.
OBS Platserna är begränsade & din anmälan är bindande.

OBS Undrar du över vilken kurs som passar dig? Maila dina frågor till linda@vedayoga.se, platserna brukar gå fort, så var ute i god tid. Om just din favoritkurs är fullbokad denna gång, så kan du ju istället komma på de workshops/intensivhelger vi erbjuder under terminens gång! Vi har även dropin/öppna klasser varje vecka & många mysiga gästlärare som kommer på besök. Endel av våra elever kombinerar kurs & dropin, endel går bara kurser och somliga bara dropin. Hitta den form som passar dig 🙂

Våra kurser har lite olika inriktningar och fokus för att vi tillsammans ska kunna dyka lite djupare ner i resp tema och upptäcka det som är bortom alla asanas (kroppsställningar). Vi vet att kurserna är mkt uppskattade och ett bra sätt att lära sig grunderna eller fördjupa de kunskaper som redan finns på ett djupare plan. De hjälper dig att lättare skapa en regelbunden practice och stärker din själ 🙂 Ingen kurs är den andra lik & flera väljer att gå om ”samma” kurs flera gånger.