Online Yogaboost

Magnus Ringberg Yoga boost 12 & 13/12.

Pga hälsovårdsmyndighetens restriktioner erbjuder vi nu detta event LIVE ONLINE, så du kan delta hemifrån. Vi kommer skicka ut gummiband till dig, så meddela din postadress vid anmälan till linda@vedayoga.se.

Välkommen till en härlig yogadag med Magnus Ringberg. Magnus tar dig till nya nivåer i din yogapraktik genom genomtänkta, roliga och utmanande sekvenser. Han är leg fysioterapeut och har arbetat med träning och behandling sedan han tog sin examen vid Lunds universitet år 2000. Han har presenterat workshops, klasser och utbildningar runt om i världen med stor passion för praktik, rörelseanalys och förmedling. Magnus har en lång och gedigen bakgrund inom yoga och garuda. Hans stora passion är att hjälpa dig förbättra din hälsa & din rörelse, oavsett om det gäller att eliminera smärta, komma tillbaka efter en skada eller för att ta din atletiska förmåga till en ny nivå. Det här kommer bli en dag att minnas!

Välj om du vill vara med lördagen den 12/12 eller  söndag 13/12:

  • 09.15 öppnar vi, välkommen in
  • 09:30-10:30 space m yoga- starta denna träningsdag med en klass som inbjuder till att utforska och expandera.

  • 10:45-12:00 yoga med block- använd blocken för att aktivera, avlasta eller fördjupa. Genom denna serie får du många “aha-upplevelser” som du kan ta med dig i din vanliga praktik.

  • 12:00-13:00 lunchpaus

  • 13:00-13:45 föreläsning- vad händer i kroppen när du yogar? Magnus uppdaterar dig på den senaste forskningen.

  • 14:00-15:30 yoga med gummiband – avsluta dagen med övningar där du får träna kraft, kontroll & styrka.

Plats: LIVE ONLINE

Pris: 995:- du bokar din plats till info@vedayoga.se. Din anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till ngn annan. Meddela om du vill vara med lördag eller söndag samt din postadress för att få gummiband skickat hem till dig.

(Om Veda av ngn anledning inte kan arrangera eventet pga folkhälsomydignhetens restriktioner kommer vi att erbjuda en LIVE digital version då du får delta hemifrån istället.)

Boka event