Yogaboost med Magnus

Nu: lördag 12/12 & söndag 13/12!
Pga det stora intresset lägger vi nu till en extra dag! Vi byter också lokal till den stora nybyggda salen på IK Norremark, Grusåsvägen 1, 352 45 Växjö.

Välkommen till en härlig yogadag med Magnus Ringberg. Magnus tar dig till nya nivåer i din yogapraktik genom genomtänkta, roliga och utmanande sekvenser. Han är leg fysioterapeut och har arbetat med träning och behandling sedan han tog sin examen vid Lunds universitet år 2000. Han har presenterat workshops, klasser och utbildningar runt om i världen med stor passion för praktik, rörelseanalys och förmedling. Magnus har en lång och gedigen bakgrund inom yoga och garuda. Hans stora passion är att hjälpa dig förbättra din hälsa & din rörelse, oavsett om det gäller att eliminera smärta, komma tillbaka efter en skada eller för att ta din atletiska förmåga till en ny nivå. Det här kommer bli en dag att minnas!

Lördagen den 12 december – fullbokad (samma tider som nedan)

Sändag den 13 december:

  • 09.15 öppnar vi, välkommen in
  • 09:30-10:30 space m yoga- starta denna träningsdag med en klass som inbjuder till att utforska och expandera.

  • 10:45-12:00 yoga med block- använd blocken för att aktivera, avlasta eller fördjupa. Genom denna serie får du många “aha-upplevelser” som du kan ta med dig i din vanliga praktik.

  • 12:00-13:00 lunch (medtag egen eller häng med i vår gemensamma beställning närmare eventet, mer info kommer till de anmälda, Lunchen ingår ej)

  • 13:00-13:45 föreläsning- vad händer i kroppen när du yogar? Magnus uppdaterar dig på den senaste forskningen.

  • 14:00-15:30 yoga med gummiband – avsluta dagen med övningar där du får träna kraft, kontroll & styrka.

Plats: stora salen på IK Norremark, Grusvägen 1, 352 45 Växjö.

Pris: 995:- du bokar ”kurs” via bokningen (nedan) obs: du kan inte boka ”kurs” via appen utan måste göra detta via hemidan, eller hör bara av dig till oss så hjälper vi dig info@vedayoga.se
Begränsade platser & bindande anmälan.

(Om Veda av ngn anledning inte kan arrangera eventet pga folkhälsomydignhetens restriktioner kommer vi att erbjuda en LIVE digital version då du får delta hemifrån istället.)

Boka event