Yogaboost med Magnus

Välkommen till en härlig yogadag med Magnus Ringberg. Magnus tar dig till nya nivåer i din yogapraktik genom genomtänkta, roliga och utmanande sekvenser. Han är leg fysioterapeut och har arbetat med träning och behandling sedan han tog sin examen vid Lunds universitet år 2000. Han har presenterat workshops, klasser och utbildningar runt om i världen med stor passion för praktik, rörelseanalys och förmedling. Magnus har en lång och gedigen bakgrund inom yoga och garuda. Hans stora passion är att hjälpa dig förbättra din hälsa & din rörelse, oavsett om det gäller att eliminera smärta, komma tillbaka efter en skada eller för att ta din atletiska förmåga till en ny nivå. Det här kommer bli en dag att minnas!

Lördagen den 12 december

  • 09.15 öppnar vi, välkommen in
  • 09:30-10:30 garuda yoga- starta dagen med en flödande sekvenser som väcker igång kroppen och skapar kontakt med dina möjligheter.

  • 10:45-12:00 yoga med block- använd blocken för att aktivera, avlasta eller fördjupa. Genom denna serie får du många “aha-upplevelser” som du kan ta med dig i din vanliga praktik.

  • 12:00-13:00 lunch (medtag egen eller häng med i vår gemensamma beställning närmare eventet, mer info kommer till de anmälda, Lunchen ingår ej)

  • 13:00-13:45 föreläsning- hur kan du skapa hållbara träningsvanor?

  • 14:00-15:30 space m yoga- avsluta denna träningsdag med en klass som inbjuder till att utforska och expandera.

Plats: VedaYoga, Kungsgatan 11 i Växjö

Pris: 995:- du bokar ”kurs” via bokningen (nedan) obs: du kan inte boka ”kurs” via appen utan måste göra detta via hemidan, eller hör bara av dig till oss så hjälper vi dig info@vedayoga.se
Begränsade platser & bindande anmälan.

Boka event