Yoga & träningsresa till Kreta

Flyttat datum!! Mer info kommer…
Äntligen har pusselbitarna fallit på plats och vi kan nu erbjuda en Yoga & Träningsresa till Kreata & den fantastiska byn Makrigialos. Du kommer få en spönnande & kul vecka med härligt umgänge och mycket skratt. Makrigialos är den lilla grekiska fiskebyn, längst ner i Kretas sydöstra hörn. En vacker pärla som passar dig som söker en lugn och skön resa bortom turiststråken. Här finns en kilometerlång sandstrand som hör till Kretas bästa, en pytteliten hamn, några grekiska tavernor och musikpubar, där du träffar lika många greker som turister. Helt enkelt ett fantastiskt ställe för dig som älskar att njuta av livet. Denna mysiga resa ger inte bara en god fysik, kondition och rörlighet, utan en gruppatmosfär som är stöttande, utmanande och full av positiv energi. Ledarna Linda och Michael har en lång bakgrund inom träning och hälsa. De är vana att lägga upp yoga & träning som passar alla samt att verkligen låta dig få utmana dig själv och din kropp på ett kul & tillåtande sätt.

Vill du komma igång med träningen, skapa nya vanor eller bara ha spännande semestervecka så är denna resa till Kreta perfekt för dig. Inga vardagsmåsten som ska göras, utan full fokus på dig och ditt välmående. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart till en hållbar yoga- & träningspraktik när du kommer hem.

Vi genomför denna resa tillsammans med företaget New Trip vilket betyder att du får ett bekvämt paket med flyg, transfer, topp-hotell, och massor av kul yoga & träning förstås.

Dagligt upplägg ((tiderna kan ändras) Du är självklart delaktig i det du vill!:
07.00 morgonlöpning eller promenad
08.00 morgonyoga –  rörelse, anding & meditation från olika yogatraditioner för att på ett mjukt sätt väcka våra lite stelare morgonkroppar.
09.00 frukostbuffe
11.30 olika fyspass (filthy fifty, cirkelträning, bingofys, hiit & run, löpning mm) eller:
garuda yoga- sekvenser av förelser som skapar kontakt, ger balans, kraft och stärker din kropp.
12.30 lunch
17.30 Ashtanga yoga – traditionella sekvenser som ger värme, ett djupt fokus och ökar din styrka. Vi ljudasr mantra och hittar en djupare kontakt med andetaget.
eller fyspass (se ovan)

Föreläsning under veckan med Micke Bodsgård & Andningsworkshop samt guidad avslappning/Yoga Nidra med Linda Wikström.

Resmål: Kreta/Makrigialos (Ocean Beach Club)
Datum: 30/4 – 7/5
Yogalärare & träningsledare med på resan: Linda Wikström (Garuda yoga, Ashtanga yoga, Lugn yoga) & Michael Bodsgård (cirkelträning, löpning, fyspass)

 

BOKA PLATS: gör du du direkt till NEW TRIP på:  http://newtrip.se/?page_id=125
Bokningskod: Kreta20
Hör av dig till linda@vedayoga om du vill ha hjälp!

Klimatkompensera din resa kan du enkelt göra här: https://klimatkompensera.se

Flyginformation: ser du på New Trip’s hemsida: http://newtrip.se/

(PS Du bokar alltså inte din resa nedan utan direkt till New Trip, se ovan)
Boka event