Yoga & träningsresa till Kreta

Äntligen har pusselbitarna fallit på plats och vi kan nu erbjuda en Yoga & Träningsresa till Kreata & den fantastiska byn Makrigialos. Du kommer få en spönnande & kul vecka med härligt umgänge och mycket skratt. Makrigialos är den lilla grekiska fiskebyn, längst ner i Kretas sydöstra hörn. En vacker pärla som passar dig som söker en lugn och skön resa bortom turiststråken. Här finns en kilometerlång sandstrand som hör till Kretas bästa, en pytteliten hamn, några grekiska tavernor och musikpubar, där du träffar lika många greker som turister. Helt enkelt ett fantastiskt ställe för dig som älskar att njuta av livet. Denna mysiga resa ger inte bara en god fysik, kondition och rörlighet, utan en gruppatmosfär som är stöttande, utmanande och full av positiv energi. Ledarna Linda och Michael har en lång bakgrund inom träning och hälsa. De är vana att lägga upp yoga & träning som passar alla samt att verkligen låta dig få utmana dig själv och din kropp på ett kul & tillåtande sätt.

Vill du komma igång med träningen, skapa nya vanor eller bara ha spännande semestervecka så är denna resa till Kreta perfekt för dig. Inga vardagsmåsten som ska göras, utan full fokus på dig och ditt välmående. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart till en hållbar yoga- & träningspraktik när du kommer hem.

Vi genomför denna resa tillsammans med företaget New Trip vilket betyder att du får ett bekvämt paket med flyg, transfer, topp-hotell, och massor av kul yoga & träning förstås.

Dagligt upplägg (du är självklart delaktig i det du vill!):
07.00 morgonlöpning eller promenad
08.00 morgonyoga
09.00 frukostbuffe
11.30 olika fyspass (filthy fifty, cirkelträning, bingofys, hiit & run, löpning mm)
12.30 lunch
16.00 garuda yoga/ Ashtanga yoga
17.30 meditation & andning eller fyspass

Resmål: Kreta/Makrigialos (Ocean Beach Club)
Datum: 30/4 – 7/5
Yogalärare & träningsledare med på resan: Linda Wikström (Garuda yoga, Ashtanga yoga, Lugn yoga) & Michael Bodsgård (cirkelträning, löpning, fyspass)

Följande ingår i resan:
*Flyg tur/retur. du väljer själv avreseort mellan: Stockholm/Göteborg/Malmö
*Mat ombord på planet
*Alla flygskatter
*Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
*Välkomstträff
*Logi på Ocean Beach Club (del i rum) se nedan
*Ocean Beach Club Inclusive 7 frukostar, 5 luncher, 5 middagar Ink dryck.
*All yoga & träning i vår regi
* Alla föreläsningar och teoripass
*Bergsturen
*Cykelutflykt (cyklar till självkostnadspris)

Du ser typ av boende här nedan och priserna är inkl ovanstående. 

Rumsalternativ 1.
1-r COMPACT SUITE, balkong med havsutsikt pris: 14150kr/pers. Tillägg för enmansbruk: 1750kr

Rumsalternativ 2.
2-r CLUB SUITE, terrass mot gatan och omgivningarna Pris: 13995kr/pers. Tillägg för enmansbruk: 1750kr

Rumsalternativ 3.
1-r COMPACT SUITE, balkong mot poolområdet & havsutsikt. Pris: 14995kr/pers. Tillägg för enmansbruk: 1900kr

Rumsalternativ 4.
3-r GENEROUS SUITE, stor balkong med havsutsikt Pris: 13750kr/pers. Tillägg för enmansbruk: ej tillgänglig, (rum för 3-4 resenärer)

Rumsalternativ 5.
2-r CLUB SUITE, balkong mot gatan och omgivningarna Pris: 13995kr. Tillägg för enmansbruk: ej tillgänglig

Extra tillval:
All inclusive: 1950kr
Avbeställningsskydd: 500 kr /pers
Reseförsäkring: 400 kr /pers 

Bokningsavgift/person 2 500 kr. Faktureras inom 10 dagar från bokningstillfället. Resterande betalning faktureras 90 dagar innan avresa och ska vara oss tillhanda absolut senast 60 dgr före avresedagen.

Mer info om resan:

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och massor av härliga ytor att träna på. Hotellet har en lyxig känsla och ligger fantastiskt fint ovanför stranden. Detta gör att du alltid får en magisk utsikt utöver havet. Dessutom får personalen dig att känna dig som hemma direkt. Maten är också en av de stora anledningarna till att Ocean Beach Club är så uppskattat. Med bra råvaror och duktiga kockar skapar de härliga smakupplevelser som får dig att uppleva Grekland på bästa sätt.

Byn Makrigialos är grön, lugn och vacker, som gjord för en underbar semester där det enda man ska göra är att njuta av livet. Oavsett om du är vältränad eller nybliven yogi/motionär så tror vi att du kommer hitta något som passar just dig. Det blir många roliga yoga- & träningspass av blandad karaktär: intensiva pass med högt tempo &  även skönt, lugnt avslappnande och stärkande. Vi erbjuder aktiviteterna och du väljer. Vi njuter såklart även av naturen med lättare bergsvandring i vacker miljö, cykling och upplevelselöpning utmed havet, powerwalk eller morgonlöpning genom den lilla byn Makrigialos och dess vackra soluppgång. Du väljer själv vad du vill deltaga i och hur hårt du anstränger dig. En dag kanske du är med på flera olika pass och en annan dag kanske det räcker med ett så att du sedan kan njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten. Återhämtningen är minst lika viktig som träningen! Efter en vecka åker du hem med bagaget fullt av ny energi, nya upplevelser, bättre kondition, inspiration, motivation. Och självklart även många nya vänner. En resa som är en fantastisk investering i dig själv och ditt välmående för lång tid framöver.

 

BOKA PLATS: gör du du direkt till NEW TRIP på:  http://newtrip.se/?page_id=125
Bokningskod: Kreta20
Hör av dig till linda@vedayoga om du vill ha hjälp!

Klimatkompensera din resa kan du enkelt göra här: https://klimatkompensera.se

Flyginformation: ser du på New Trip’s hemsida: http://newtrip.se/

(PS Du bokar alltså inte din resa nedan utan direkt till New Trip, se ovan)
Boka event