Miniretreat till Asia Spa

Välkommen till ett miniretreat på Asia Spa i Varberg 13-14 oktober

Asia Spa känns som en helt egen värld, där ledorden ”stillhet & harmoni”genomsyrar allt. Själva spa-delen inbjuder till tystnad, inre reflektion & med yogan med Linda Wikström som komplement blir det här två sköna dagar att minnas. Det är fullmåne denna helg och enligt yogatradition en bra period att återhämta & samla ihop. Häng med så laddar vi oss med ny mjuk energi inför resten av året!

Söndag 13 okt
09.40 samling på Asia Spa
10-12.30 fullmåneyoga, andning & avslappning med Linda
12.30-14.00 lunch (ingår ej)
14.00 incheck, del i dubbelrum
14.30 spa genomgång
-19.30 spa
19.30-21.30 3-rätters middag tillsammans
21.30-22.00 te & meditation
måndag 14 okt
07.00-08.30 garuda yoga, andning & avslappning med Linda
08.30-10.30 frukost
10.30-12.00 spa

Anmälan & betalning
Pris: 2645:-
Detta ingår i priset: spa-vistelse, morgonrock & tofflor (som du får behålla), övernattning i del av dubbelrum, yoga med Linda, en fantastisk 3-rätters middag på hotellet.
Tillkommer gör: resan, lunch & dryck till middagen.
Ev massagebehandling bokas direkt till Asia Spa på tel: 0340-690108 eller mail till: bokning@varbergsstadshotell.com. Din behandling ingår ej i priset.
Hör gärna av dig om du vill samåka så blir resan oxå roligare.
För dubbelrum: maila linda@vedayoga.se vem du vill bo ihop med eller om du vill att vi ska para ihop dig med ngn annan deltagare. Vill du hellre övernatta i enkelrum kan du göra det mot ett tillägg på 300:- Sista anmläningsdag 8/10! (Meddela om du har någon allergi eller önskar ngn specialkost (vegetarisk mat, glutenfri, laktosfri tex)

Medtag: badkläder, yogakläder, yogamatta, kläder till middagen & kanske oxå favoritboken.

Om yogan
Linda guidar dig genom flödande, energigivande ställningar & mjuka andningsövningar/ meditation för att balansera fullmånens starka energi. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta, bara din närvaro och nyfikenhet  behövs:)

Varbergs Asia Spa
Du kan själv välja hur du vill spendera din tid i Asia Spa. I en varm bastu, i de sköna poolerna, eller kanske i stilla meditation inne i meditationstempelrummet. Med ljusterapi i det helt vita rummet, eller i det helt mörklagda rummet på en varm vattensäng & skön musik i lurarna? Det finns oxå rum där du kan sitta i en hängmatta och läsa, vara i tystnad och bara vila.. När du checkar in får du en morgonrock & ett par tofflor som kommer bli din klädsel under denna vistelse (och badkläder förstås). Du kan oxå välja att boka en eller flera kropps- eller ansiktsbehandlingar av deras duktiga terapeuter (ev ovan hur du bokar).

Asia Spa ligger högst upp i hotellet Varbergs Stadshotell, med spektakulär utsikt över havet och småstadsidyllen Varberg, i hjärtat av Halland. Här har vi hämtat det bästa från Asien och flera österländska filosofier. Med sköna kurbad, välgörande behandlingar och en unik asiatisk miljö har vi skapat en 2300 kvm helt egen värld för välbefinnande och njutning. Stig in i stillheten och låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Inne på Asia Spa bidrar lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande atmosfären.

Inne på Asia Spa börjar du din resa med en japansk tvagningsritual. Slå dig ner på en träpall i ett av tvagningsrummen, låt varmt mjukt vatten skölja över dig, tvätta dig med cirklande rörelser och vänd tankarna inåt. Ge dig själv tid att reflektera.

Boka event