Ayurveda föreläsning & klangmeditation

Vi välkomnar  duktiga Nayana Chouhan till oss för en erfterlängtad förelsäning om Ayurveda! Hon välkomnar oss oxå att njuta av klangmeditation och massage.
Fred 2/9 kl 16.30-18.00
Föreläsning ”Hälsobalans genom Ayurveda”
Hur mår du? Egentligen? Kom & lyssna till hur Ayurveda kan lära dig mer om vem du egentligen är och vilka element och energier som styr dig. Nayana Chouhan berättar om vilken Ayurvedisk dosha/kroppstyp du tillhör och lär dig upptäcka hur du kan äta så du mår bättre. All mat passar inte för alla människor och alla väder påverkar oss alla på olika sätt. Är du en pitta med dominas av elementet eld skall du undvika kryddad mat, medan en vata dosha/kroppstyp, dominerad av luft och rymd ska minska på kaffet. Personer med Kapha dominans, dvs jord och vatten, ska röra mycket på sig. Föreläsningen passar både för dig som är frisk och vill fortsätta vara frisk,menäven dig som har kommit ur din balans och vill ha hjälp att återfå din hälsa och välbefinnande. Med ayurveda får du enkla & naturliga egenvårdstips!
Pris: 400:- till bg: 5785-4523 vid anmälan
Anmälan: nedan. Din anmälan är bindande.
Fred 2/9 kl 18.00-19.00
Klangmeditation. Nayana spelar på sina vackra klangskålar. Kom & uupplev vibrationerna från östra Indiens klangskalar, de har en läkande,lugnande och harmoniserade effekt som skapar inre lugn,ro och glädje. Stress.spänningar och blockeringar kommer släppas och du hittar dig själv. Klangmeditation ger successivt en djupare och starkare effekt av att glädje och livskraften kommer tillbaka till kroppen och själen.

Pris: 200:- till bg 5785-4523 vid anmälan
Anmälan: nedan. Din anmälan är bindande.

Lörd kl 09.00-17.00 k
Mellan dessa tider kan du boka en individuell tid för Ayurvedisk hälsorådgivning och/eler olika ayurvediska massagebehandlingar.
Pris & anmälan: maila nayana.chouhan.gmail.com för att boka tid och veta mer om de olika behandlingarna.

Boka event